03/07/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (3/7): Όταν είσαι σε Goddess mode, πώς να σε αφήσω απ' έξω;

Καλημέρα, καλή Κυριακή. Ανάλυση, δεδομένα και δύο σημεία στο κεντρικό κάδρο από το ταμπλό της WTA, στοχεύοντας σε Μέρτενς και Νιμάιερ, δύο τενίστριες αρκετά δυνατές από τη baseline. Στόχος, να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια στρατηγική, όπως χθες, με το 2/2 να έρχεται στο pregame κομμάτι από την κατηγορία της WTA. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

Θέλεις να ξεκλειδώσεις τα bet σε stories και όλα τα videos με τις αναλύσεις; Έλα στην παρέα του INSTAGRAM

(15:30) Χίδερ Γουάτσον - Ζουλ Νιμάιερ: Ουδείς περίμενε τις συγκεκριμένες τενίστριες να φτάσουν μέχρι εδώ. Αμφότερες κατατάχθηκαν εξ' αρχής στην κατηγορία των γκραν αουτσάιντερς. Η Γουάτσον δυσκολεύτηκε πολύ στον προηγούμενο γύρο απέναντι στην Κάζα Ζουβάν, αλλά εντέλει επικράτησε 2-0 sets, παίζοντας ένα απαιτητικό tie break στο πρώτο μέρος του ματς (7-6). Αντιμετώπισε 8 break points (6/8), ενώ παράλληλα σημείωσε απογοητευτικό ποσοστό σε κερδισμένους πόντους πίσω από δεύτερο service, μόλις 47%. Η Νιμάιερ έχει ευκαιρία καριέρας. Διέλυσε Κονταβέιτ (2-0) και Τσουρένκο (2-1), αποδεικνύοντας πως βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση. Αψεγάδιαστη στα μεγάλα rallies με over 5-6 ανταλλαγές. Πολύ δυνατή στο mid-court με ποσοστό ευστοχίας 92% (εξωπραγματικό). Παρουσιάζεται ήρεμη, ψύχραιμη, με χαλαρό καρπό, χωρίς κάποια έξτρα πίεση. Δικαίως είναι το φαβορί. Το service game της Γουάτσον μοιάζει (και είναι) ευάλωτο. Περιμένω να δεχτεί διαδοχικά breaks. Το -3,5 games πάνω στη νεαρή (το '99) γερμανίδα, σε απόδοση 1.93, μου αρέσει για τα δεδομένα. 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(18:30) Ελίς Μέρτενς - Ονς Τζαμπέρ: Μέρτενς ίσον elegance, σωστά; Ναι. Κέρδισε την Κέρμπερ στο προηγούμενο σε straight κατάσταση (2-0), ούσα φανταστική στη baseline. Δείχνει να βρίσκει εκ νέου τον εαυτό της και να επιστρέφει δυναμικά στο tour. Μια παρουσία στις 16 καλύτερες της διοργάνωσης, δεν είναι και λίγο. Η Τζαμπέρ, έπειτα από τον αποκλεισμό της Σβιάτεκ, παραμένει το no1 φαβορί για κατάκτηση του Wimbledon (στο 3.10 Μ.Ο στην ελληνική αγορά). Κι αυτή, δικαίως. Το dropshot της είναι από άλλον πλανήτη, όμως εφόσον πιεστεί στα δεύτερα χτυπήματα εμφανίζει μια δυσκολία στην κίνηση από τη baseline. Η Μέρτενς είναι της γαλλικής σχολής. Κοφτερό τένις, άμεσο και με φιλοσοφία cross-courts χτυπημάτων. Η βελγίδα έχει όλα τα φόντα να πάρει boost κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης. Εφόσον προχωρήσει σε ορισμένα easy holds, της δίνω τύχη. Το ενδεχόμενο να πάρει -τουλάχιστον- ένα set, προσφέρεται στο τίμιο και συνάμα άξιο 2.22. Θα τιμηθεί, με 5 μονάδες. σε τέμπο ρελαντί. 

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ)

Γουάτσον - Νιμάιερ: Νιμάιερ -3,5 games (1.93) / 5 units 

Μέρτενς - Τζαμπέρ: Μέρτενς +1,5 sets (2.22) / 5 units 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q