08/07/2024 Blog Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Euro 2024 - Ημιτελικός (09/07): Ισπανία-Γαλλία

 

Ισπανία

Κατάσταση Ομάδας

Σε ένα ματς όπου έσπασε καρδιές, και είχε αρκετό σασπένς, ήταν η μεγάλη νικήτρια κόντρα στη διοργανώτρια Γερμανία επικρατώντας με 2-1 στην παράταση! Στο 1ο ημίχρονο οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες, με το ζουμί να είναι στο 2ο. Οι Ισπανοί μπήκαν δυνατά, και προηγήθηκαν στο 51', αλλά στη συνέχεια αντί να βρει το 2-0, δέχθηκε πίεση και τελικά δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης στο 89'. Στην παράταση και συγκεκριμένα στο 107' έγινε μία φάση που συζητείται ακόμη και σήμερα, αφού σε σουτ του Μουσιάλα η μπάλα βρήκε στο χέρι του Κουκουρέγια... Στη συνέχεια του ματς ο Σιμόν στο 117' έκανε μία μεγάλη επέμβαση, για να έρθει 2 λεπτά αργότερα ο Μερίνο να "ξεράνει" τα πάντσερ και να στείλει την Ισπανία στα ημιτελικά!


Απουσίες | Επιστροφές

Εκτός λόγω τιμωρίας οι Λε Νορμάν (Α) και Καρβαχάλ (Α), ενώ τραυματίας είναι ο Πέδρι (Μ) ο οποίος χάνει και το υπόλοιπο της διοργάνωσης!


Πιθανή Ενδεκάδα - Ισπανία

(4-3-3): Σίμον - Χ. Νάβας, Λαπόρτ, Νάτσο, Κουκουρέγια - Ρόδρι, Ρουίθ, Όλμο - Γιαμάλ, Νίκο Γουίλιαμς, Μοράτα


Bet Info

Έχει βρει δίχτυα και στα 8 τελευταία της.

 

Γαλλία

Κατάσταση Ομάδας

Έχει τρελάνει αρκετό κόσμο με το κατόρθωμά της ως τώρα, αφού χωρίς να έχει σκοράρει κάποιος παίκτης της σε κανονική ροή αγώνα, έχει φτάσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης! Στην προημιτελική φάση, σε σε ένα ματς όπου οι ευκαιρίες που έγιναν τόσο από αυτή όσο και από την αντίπαλό της Πορτογαλία στην κανονική διάρκεια, αλλά και την παράταση ήταν αρκετές αλλά χωρίς να βρουν στόχο, τελικά στα πέναλτι ήταν η μεγάλη νικήτρια καθώς ευστόχησε και στα 5 συνολικά που εκτέλεσε. 


Απουσίες | Επιστροφές

Επιστροφή του Ραμπιό (Μ), καθώς ήταν τιμωρημένος στο ματς κόντρα στην Πορτογαλία.


Πιθανή Ενδεκάδα - Γαλλία

(4-3-2-1): Μενιάν - Κουντέ, Ουπαμεκανό, Σαλιμπά, Ερνάντες - Καντέ, Ραμπιό, Τσουαμενί - Γκριεζμάν, Ντέμπελε - Μπαπέ


Bet Info

Στο Under 2.5 και τα 6 τελευταία της.

ΑΧΑΣΤΟ τριπλό δώρο* χωρίς κατάθεση για όλους!

Στοιχηματική εκτίμηση

Ελαφρύ φαβορί η ρόχα και όχι άδικα βάση της άκρως θετικής εικόνας που έχει στο Euro, αλλά πως να ξεγράψει κάποιος τους τρικολόρ, οι οποίοι έχουν καταφέρει να βρεθούν στα ημιτελικά παρ’ ότι δεν βγάζουν μάτια; Επιπροσθέτως η Ισπανία σήμερα έρχεται με απουσίες αμυντικά, και αυτό θα της βάλει δύσκολα στον περιορισμό των επιθετικών ατού των Γάλλων πιστεύω. Θεωρώ λοιπόν ότι το GG που το βρίσκω στο 2.12 στη Betshop, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες με τα δεδομένα που υπάρχουν για να επιβεβαιωθεί.

 

Αντώνης Μαρκαντώνης 

ΤΟ INSTAGRAM ΤΟΥ BET-PLANET ΜΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ!