02/07/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (2/7): Handicap σε Μπαντόσα & Ανισίμοβα

Καλημέρα, καλό σαββατοκύριακο. Ημέρα no6 στο Wimbledon, με τη δράση στο All England Club να συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Εχθές, εσκεμμένα αποχή. Χρειάζεται κι αυτό, συμφωνείς; Πάμε σήμερα με δύο επιλογές στο βασικό κάδρο, αν και θα προκύψουν (λογικά) κι άλλα μέσα στην ημέρα. Ξέρεις που θα τα βρεις, στο telegram channel, free. Δύο bets, 10 units, παρακάτω, αναλυτικά... 

(15:35) Κόρι Γκοφ - Αμάντα Ανισίμοβα: Αμερικανική μονομαχία στον 4ο γύρο του Wimbledon. Αμφότερες πιτσιρίκες, με πολλές βλέψεις, φιλοδοξίες και όνειρα. Η Γκοφ έπαιξε στον τελικό του Roland Garros πριν από λίγες εβδομάδες, εκεί που είδε τον εαυτό της να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος, κόντρα στην Σβιάτεκ (2-0 ήττα). Στο Λονδίνο έχει ξεκινήσει θετικά, αν και είχε εύκολο έργο. Δεν παραβλέπω τα πολλά διπλά λάθη στο carrer average, ούτε και το γεγονός πως απόλεσε set από την... Ρούζε. ΟΚ, συμβαίνει και στις καλύτερες. Η Ανισίμοβα έχει κάνει πολλές αλλαγές στο τεχνικό team, αλλά μέχρι στιγμής στο γρασίδι δείχνει δυνατή. Κυρίως στην ψυχοσύνθεσή της. Ψηλή, με βαρύ και επιθετικό χτύπηματα, ούσα αρκετά καλή και στα rallies με over 5 ανταλλαγές χτυπημάτων. Θεωρώ πως θα επιτεθεί πολύ στο δεύτερο service της Γκοφ, με σκοπό να της κατεβάσει τα stats κάτω από 47-48%. Εκεί είναι το κλειδί, εκεί έχει εστιάσει το team της. Παράλληλα, προφανώς θα πρέπει να προχωρήσει σε easy holds, για οικονομία δυνάμεων και αγωνιστικό boost. Δεν την είχα για τόσο αουτσάιντερ στις αποδόσεις,. πάμε με το +3,5 games της Ανισίμοβα σε καλή τιμή, κοντά στον διπλασιασμό (1.98). 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(17:00) Πάουλα Μπαντόσα - Πέτρα Κβίτοβα: Απόλεσε set από την Τζασμίν Παολόνι (νίκη 2-1) και έπαιξε tie break με την Μπόγκνταν (2-0 νίκη). Για ποιο ακριβώς «καλό τένις και επιστροφή» της Κβίτοβα κάνουμε λόγο; Επειδή κατέκτησε το τουρνουά στο Eastbourne; ΟΚ. Θεωρώ πως η Τσέχα έχει πολύ δρόμο μπροστά της για να φτάσει στο τενιστικό επίπεδο που είχε προ τριετίας. Έχει περάσει δύσκολα. Και σωματικά, και ψυχολογικά (είχε δεχτεί επίθεση στο σπίτι της στην Πράγα). Όπως και να 'χει, η Πέτρα ναι μεν έχει ανεβάσει απόδοση αλλά όχι σε σημείο που να μιλάμε για κατάκτηση slam, ακόμα σε και σε γρασίδι. Η Μπαντόσα είναι δυναμική. Ορεξάτη, άρτια, ορθολογική και επιθετική παράλληλα. Η ισπανίδα no4 κόσμου διέλυσε Ιρίνα-Μπάρα και Μπέγκου (4-0 set streak) και στοχεύει ψηλά. Μπαίνει στον 4ο γύρο με την Κβίτοβα, ούσα αουτσάιντερ. Πιστεύω της αρέσει αυτό. Και λίγο κόντρα κοινό. Η κίνησή της στη baseline κρίνεται άρτια. Θα αμυνθεί σωστά, για να πάρει αβίαστα λάθη ως δώρα από το αντίπαλο court. Θα πάρω τη νίκη της, καθαρά, σε απόδοση 2.45, με λίγα, μόλις 5 units. Δοκιμή. 

Πάρε μέρος στα polls, ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕ bet σε stories, με ένα κλικ, ακολουθώντας στο INSTAGRAM! Στείλε την ερώτησή σου, το παραπόνό σου και ό,τι επιθυμείς! 

Αυτά για σήμερα (2/7). Ήρεμο τέμπο, 10 μονάδες. Ραντεβού 21:00 - 00:00 στον betradio by novibet. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ) 

Γκοφ - Ανισίμοβα: Ανισίμοβα +3,5 games (1.98) / 5 units

Μπαντόσα - Κβίτοβα: Μπαντόσα νίκη (2.45) / 5 units

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q