Αναλύσεις

Δείτε τις αναλύσεις των αγώνων για το Πάμε Στοίχημα, από τους αρθρογράφους του bet-planet.gr. Αρχικά βλέπετε τις σημερινές αναλύσεις, ενώ με το ημερολόγιο μπορείτε να πλοηγηθείτε και σε άλλες ημερομηνίες για να βρείτε αυτό που σας ενδιαφέρει.  

Ποδόσφαιρο

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις αναλύσεις των αρθρογράφων του bet-planet.gr για τα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Είναι πολύ σημαντικό πριν παίξουμε στοίχημα, να έχουμε μία καλή εικόνα των αναμετρήσεων, σε ότι αφορά τη φόρμα, τις απουσίες, την προϊστορία, τον καιρό και βέβαια των αποδόσεων που είναι το πιο σημαντικό στοιχείο για να ποντάρουμε. 

Στον πίνακα υπάρχουν επίσης η ώρα έναρξης των αναμετρήσεων, οι pregame αποδόσεις για το τελικό αποτέλεσμα και το over/under καθώς και το τρέχον σκορ, αν ο αγώνας είναι live. Οι αποδόσεις είναι από την bet365 και ανανεώνονται αυτόματα κάθε φορά που υπάρχει κάποια αλλαγή. 

Πατώντας σε κάποια από τις αναλύσεις, μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το κάθε παιχνίδι, όπως βαθμολογίες, φόρμα κλπ. Στο tab προγνωστικά, μπορείτε να δείτε προγνωστικά που έχουν δωθεί για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Τέλος, στο tab odds, θα βρείτε τις αποδόσεις από 20+ στοιχηματικές εταιρείες για πάνω από 80 markets. Έτσι εύκολα και γρήγορα μπορείτε να συγκρίνετε τις αποδόσεις για το market που σας ενδιαφέρει.