14/02/2024 Blog Γράφει ο Όνομα Επώνυμο

Ο Θάνος Σολούκος στο δυναμικό του bet-planet.gr!

Στο πλαίσιο της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της συνεχούς βελτίωσης του περιεχομένου, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε τη συνεργασία μας με τον δημοσιογράφο, sportcaster & αναλυτή των καναλιών novasports, Θάνο Σολούκο!

Η προσπάθεια ανάπτυξης και πλουραλισμού στο πεδίο του sports & betting περιεχομένου, συνεχίζει να φέρνει αποτελέσματα, πάντοτε με βασικό γνώμονα την αξιοπιστία, τη σωστή και ορθολογική καταγραφή των σημείων και το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο προς τον χρήστη/επισκέπτη και συνδρομητή μας.

Ο Θάνος Σολούκος αναλαμβάνει επίσημα αρθρογραφία στο bet-planet.gr μέσω του προσωπικού του blog. Στο συγκεκριμένο πεδίο θα βρίσκετε αναλύσεις και εκτιμήσεις, με υψηλού επιπέδου περιεχόμενο γύρω από το basketball. Θα επικεντρώνεται κατά κύριο λόγο στη Euroleague και στο Eurocup, και προφανώς δεν θα λείπουν σημεία και αναλύσεις από Κύπελλα και πρωταθλήματα.

Παρακάτω, μπορείτε να θυμηθείτε την ιστορική περιγραφή του Θάνου Σολούκου στην αναμέτρηση Εφές – Ρεάλ Μαδρίτης, που όλοι αγαπήσατε!

https://www.youtube.com/watch?v=-uLbDzLIbZA

Επιπρόσθετα, ο Θάνος Σολούκος θα διατηρεί επίσημο στοιχηματικό αρχείο μέσω της εξελιγμένης πλατφόρμας του bet-planet.gr, όντας πλέον επίσημο μέλος του κορυφαίου betting marketplace στην Ελλάδα.

Στον παρακάτω σύνδεσμο, θα είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή το ακριβές αρχείο του

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ FOLLOW ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑΣ!

Κανάλια επικοινωνίας:

TELEGRAM CHANNEL FREE (THANOS SOLOUKOS TIPS)

INSTAGRAM PROFILE

TWITTER ACCOUNT

FB PROFILE

Εμείς από την πλευρά μας, ως betplanetgr, ευχόμαστε στον Θάνο καλή αρχή, με καλές αναλύσεις & tips, και φυσικά καλή σταδιοδρομία στη καριέρα του στη δημοσιογραφία. Θα είμαστε πάντα δίπλα του!

Welcome on board, Thanos!