29/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (29/6): Dejavu με Γουάνγκ | ίδια συνταγή για Ραντουκάνου

Wimbledon, ημέρα no3. Η δράση στο ταμπλό των γυναικών συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον. Στρατηγική, δύο σημεία και 10 units συνολικό άνοιγμα, σε ήρεμο τέμπο, στο All England Club. Λογικό κι επόμενο να μην ολοκληρωθεί το πρόγραμμα της Τρίτης, καθώς περιλάμβανε 82 αναμετρήσεις. Το bet και η ανάλυση στο Βέκιτς - Πέγκουλα, τρέχει εδώ (προγνωστικά wimbledon). Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(17:30) Καρολίν Γκαρσία - Έμα Ραντουκάνου: Από εκεί που σταμάτησε η Γκαρσία. Τρελή πορεία στο Μπαντ Χόμπουργκ (Γερμανία) και κατάκτηση της διοργάνωσης, επικρατώντας της Αντρεέσκου στον τελικό. Απτόητη στον πρώτο γύρο του Wimbledon, κέρδισε την Μιγιαζάκι (2-1 sets), αλλά παρουσίασε σημαντικά προβλήματα τόσο στο service της, όσο και στο κομμάτι των επιστροφών. Σήμερα (29/6), απέναντι σε μια πολύ καλή παίκτρια με αμυντική φιλοσοφία, την Έμα Ραντουκάνου, θεωρώ πως θα τα βρει... μπαστούνια. Το κύριο και βασικό όπλο της Γκαρσία, το πρώτο service, ενδέχεται να απενεργοποιηθεί ελέω των τρομερών επιστροφών της Ράντου, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως το προβάδισμα πηγαίνει στην πλευρά της Βρετανής. Είναι γνωστό πως η πιτσιρίκα θα έχει την απόλυτη στήριξη του κοινού. Της αρέσει να παίζει σε τέτοια courts, με ένταση. Το απέδειξε και στο us open... Ραντουκάνου -2,5 games σε απόδοση 1.93, στη novibet.

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(19:30) Κιανγκ Γουάνγκ - Χίδερ Γουότσον: Όποιος θυμάται τις φανταστικές πορείες της Γουάνγκ στην ασιατική περίοδο και όχι μόνο, να σηκώσει το χέρι (ακολουθώντας στο instagram) για sports & betting κουβέντα). Η Κινέζα έρχεται από το πουθενά για να μας θέσει ερωτήματα. Πρώτον, είναι ακόμα σε μια φάση που μπορεί να σημειώσει επιτυχίες; Δεύτερον, της ταιριάζει, τώρα, ετεροχρονισμένα, το γρασίδι; Θα πάρουμε τις απαντήσεις. Η Γουότσον είχε εύκολη κλήρωση στην πρεμιέρα. Επικράτησε της Κόρπατς (2-1), σε μια αναμέτρηση που (παρά την θεωρητικά εύκολη λεία) δυσκολεύτηκε πολύ. Η ευκαιρία της Γουανγκ... is underway. Εξαιρετική baseliner με συμπαθητικό service game. Πιο δυναμική από τον Μ.Ο των asians players. Θα τη στηρίξω σήμερα με αρνητικό handicap (-2,5 games) σε απόδοση 1.85, στη novibet. 

(προτάσεις) 

Γκαρσία - Ραντουκάνου: Ραντουκάνου -2,5 games (1.93) | 5 units 

Γουάνγκ - Γουότσον: Γουάνγκ -2,5 games (1.85) | 5 units 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q