28/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (28/6): Το ρητό της Βέκιτς | χτύπημα στη φρεσκάδα

Καλημέρα. Η δράση στο Wimbledon 2022 συνεχίζεται, με πλούσιο πρόγραμμα και στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης. Ορισμένες χθεσινές αναμετρήσεις, έχουν μεταφερθεί στο σημερινό (28/6) μενού. Μέσα σ' αυτές, και ένα bet που τρέχει (δείτε αναλυτικά εδώ). ΟΚ, στην πρεμιέρα. Νίκη για Ραντουκάνου και πληρωμή σε handicap (+2,5) & live (set 2). Προχωράμε με ηρεμία και ορθολογικό roll, με στόχο να μας αποφέρει κέρδος και αυτό το τουρνουά. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις δύο επιλογές... 

(13:00) Μιχαέλα Μπουζαρνέσκου - Μαριάνα Σουνκ: Η μία στο no127 (Μπουζερνέσκου) και η άλλη στο no154 (Σουν). Η εμπειρία κοντράρεται με τη φρεσκάδα. Η Ρουμάνα προέρχεται από τραυματισμό και η κατάσταση για την επιστροφή της κρίνεται δύσκολα. Έλαβε μέρος σε τουρνουά των 25.000 δολαρίων (χαμηλής δυναμικής) ίσα-ίσα για την προετοιμασία της, αλλά ούτε εκεί τα κατάφερε, γνωρίζοντας στο προηγούμενο ήττα στον 3ο γύρο από την Μπουράζ (2-1 sets). Στο Roland Garros αποκλείστηκε στον πρώτο της αγώνα. Γενικότερα, η Μπουζαρνέσκου δεν διανύει και την καλύτερή της αγωνιστική περίοδο. Επικείμενη αντίπαλός της, η πιτσιρίκα (γεννηθείσα το 2003), Μαριάνα Σουνκ. Γερμανίδα με δυναμική κίνηση στη baseline και άρτιο service game. Δεν έχει παραστάσεις από slams, αλλά στα προκριματικά του Wimbledon εμφανίστηκε απόλυτη! Έκανε το 3/3 με 6-0 sets. Δεν άφησε τίποτα να πέσει κάτω. Επιθετική, σταθερή και σε ορισμένα σημεία, με ελκυστικό τένις. Θεωρώ πως σήμερα έχει τον πρώτο λόγο. Πιο δυνατή, πιο φρέσκια και με μεγαλύτερα «θέλω» από τη Μπουζαρνέσκου. Το -3,5 games πάνω της πληρώνει 1.95 και μου αρέσει για τα δεδομένα. Εφόσον βρεθεί στη μέρα της, έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει σε straight νίκη, και με διαφορά. 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(20:00) Ντόνα Βέκιτς - Τζέσικα Πέγκουλα: «La Donna Bella» - η συγκεκριμένη έκφραση έπαιζε... παντού προ διετίας όταν η Βέκιτς βρισκόταν σε τρομερή αγωνιστική κατάσταση. Νίκες στα hard courts, καλή παρουσία στο χώμα, φανταστική στις -προηγούμενες- pre seasons. Εδώ και λίγο καιρό, την... ψάχνει η WTA, αλλά παράλληλα διεκδικεί και η ίδια την επιστροφή της στο υψηλότερο επίπεδο. Όπως τόνισα και στο χθεσινό κείμενο για τη Ραντουκάνου, εάν η Βέκιτς έχει μία ευκαιρία για restart, αυτή προκύπτει στο γρασίδι. Είναι η επιφάνεια που της αρέσει. Νιώθει άνετα. Έχει λιγότερους κραδασμούς, γλιστράει και είναι ελαστική. Θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει «τυχερή» στην κλήρωσή της; Πώς, αφού παίζει με το no9 κόσμου, την Τζέσικα Πέγκουλα. Εδώ έρχεται η ανάλυση. Η αμερικανίδα μετά την άρτια παρουσία της στο Roland Garros αποφάσισε να απέχει απ' όλη τη σεζόν στο γρασίδι και να δοκιμάσει εμφάνιση-παρουσία-φωτοβολίδα στο All England Club. Δύσκολη κατάσταση. Υπέφερε από τραυματισμό στον αριστερό μηρό και δυσκολεύτηκε στην αποκατάσταση. Θεωρώ πως ναι, η κλήρωση για την τενίστρια από την Κροατία (Βέκιτς), είναι καλή. Ας αφήσουμε στην άκρη το ranking. Εν ολίγοις, πιο συντηρητικά, με 7 units, αγοράζω το +2,5 games της Βέκιτς σε απόδοση 1.85 στη novibet. Για τους πιο ρισκαδόρους υπάρχει και αξία στη νίκη της (2.25), αλλά θα μείνω στο πρώτο, καθώς θεωρώ πως θα πάμε σε κλειστά sets. 

Αυτά για σήμερα (28/6). Δύο βασικές επιλογές στο κεντρικό κάδρο, ενώ μέσα στην ημέρα ενδεχομένως να προκύψουν κι άλλα σημεία, τόσο pregame όσο και στο live κομμάτι. Πώς θα τα βρεις; Μπαίνοντας free στο telegram channel. Για ερωτήσεις-απορίες, pm στο instagram για πιο ελεύθερη επικοινωνία. 

(προτάσεις) 

Μπουζαρνέσκου - Σνουκ: Σνουκ -3,5 games (1.95) / 7 units 

Βέκιτς - Πέγκουλα: Βέκιτς +2,5 games (1.83) / 7 units 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q