27/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (27/6): Άλλη μία ευκαιρία για την Έμα

Καλημέρα, καλή εβδομάδα. Εκκίνηση στο Wimbledon (#day1) με δύο επιλογές από το γυναικείο ταμπλό και 14 units άνοιγμα σε μονά (ή και δυάδα με μικρότερο stake, όποιος επιθυμεί). Για όλο το live betting, join στο twitter! Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(17:30) Άλισον Φαν Ούιτβανκ - Έμα Ραντουκάνου: Αναμέτρηση με ιδιαιτερότητες στην πρώτη ημέρα του Wimbledon στο ταμπλό των γυναικών. Φαίνεται πως η Ραντουκάνου λύγισε από τις πολλές προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί γύρω της. Κατέκτησε το us open κι έπειτα... το χάος. Αποκλεισμοί σε πρώιμα σημεία, αλλοπρόσαλλες εμφανίσεις και αλλαγές στο σταφ της. Βέβαια, παραμένει μια πολύ καλή αμυντική παίκτρια με έφεση στα μεγάλα rallies και ενδεχομένως μπροστά στο «κοινό της» να βρει εκ νέου πατήματα και καλό τενιστικό/αγωνιστικό εαυτό. Η Φαν Ούιτβανκ το απολαμβάνει. Πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στην pre-season και αναμφίβολα αποτελεί δύσκολη αντίπαλο. Στο προηγούμενο τουρνουά στη Γερμανία βέβαια, έμεινε νοκ-άουτ από την Ανισίμοβα (2-1 sets) στον πρώτο γύρο. Υποτιμάται η Ράντου στις αποδόσεις, ενδεχομένως και δικαιολογημένα. Προσφέρεται σε τιμή γκραν αουτσάιντερ (2.40), όμως το +2,5 games handicap στο 1.85 έχει βάσεις και λογική. Πιθανό και το over, πιθανό και το τρίσετο, αλλά θα επιμείνω στην πρώτη σκέψη με το θετικό handicap (7 units). 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(17:45) Γιανίνα Βικμάιερ - Λιν Ζου: Από τη στιγμή που έγινε μητέρα, δεν έχει καταφέρει να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο η βελγίδα, Βικμάιερ. Σαν να έχει αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της. Αυτή τη φορά βέβαια, έπειτα από ορισμένα τουρνουά χαμηλής κατηγορίας (των 25.000 δολαρίων) επιστρέψει σε βασικό ταμπλό διοργάνωσης, μιας και έκανε το 3/3 στην προκριματικά φάση του Wimbledon. Χαμηλό το επίπεδο, εύκολες επικρατήσεις, τώρα... ζορίζουν τα πράγματα. Η Ζου αποτελεί... κακό μπελά από τη baseline. Υπερ-κινητική, γρήγορη και με καλό returning game. Η Βικμάιερ έχει βαρύνει από τη βασική γραμμή, δύσκολα μένει σε rallies με over 5 χτυπήματα και πιθανολογώ πως θα στηρίξει τα πάντα στο πρώτο service. Η Ζου κατέχει δυναμικές επιστροφές στα αντίπαλα δεύτερα, κάτι που σημαίνει πως έχει όλα τα φόντα να προχωρήσει σε breaks. Το +2,5 games πάνω στην κινέζα, πληρώνει 1.85 και μου αρέσει για τα δεδομένα (7 units). 

(προτάσεις)

Φαν Ούιτβανκ - Ραντουκάνου: Ραντουκάνου +2,5 games (1.85) / 7 units 

Βικμάιερ - Ζου: Ζου +2,5 games (1.85) / 7 units 

Για όλη την επικοινωνία, τα λέμε στο instagram!

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 
Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q