31/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Roland Garros (31/5): Ξανά για το θαύμα η Leylah!

Roland Garros, προημιτελική φάση. Ανάλυση, δεδομένα και δύο σημεία από το ταμπλό των γυναικών, στο σημερινό πρόγραμμα. Δύο ματς στο στόχαστρο, δύο handicap επιλογές και πάμε να δημιουργήσουμε κέρδος. Χθες, όλα κύλησαν υπέροχα με το 5.45 στη νίκη του Ρούνε, συνεπώς, καρφιτώστε τα blogs του bet-planet.gr, καθώς θα υπάρχει συνεχή ροή και σε επόμενα τουρνουά. Για όλο το live betting, join στο telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(13:05) Μαρτίνα Τρεβισάν - Λέιλα Φερνάντες: Αμφότερες θεωρούνται εκπλήξεις. Εκμεταλλεύτηκαν το γεγονός πως το top-10 της WTA είναι πλασματικό και αποτελείται από τενίστριες δίχως σταθερότητα και έφτασαν στη φάση των «8». Η Λέιλα είχε φτάσει μέχρι τον τελικό στο προηγούμενο US open, γεγονός που της δίνει ένα έξτρα αβαντάζ (πλην των αγωνιστικών στοιχείων), διότι κάνουμε λόγο για μια πολύ κρίσιμη καμπή στο τουρνουά. Της ταιριάζει το χώμα. Είναι ευέλικτη από τη baseline με πολύ καλά αμυντικά χτυπήματα και γενικότερα μια θετική αύρα στο παιχνίδι της. Η Τρεβισάν έφτασε ως εδώ με καλό τένις, ήρεμες αντιδράσεις αλλά (επειδή δέχτηκα ερωτήσεις για τον τρόπο παιχνιδιού της) έχω να πω πως... δεν βλέπω κάτι. Εκτιμώ πως δεν θα έχει ανάλογες πορείες σε επόμενα τουρνουά, τόσο στο χώμα όσο και στη hard/grass court season. Η Λέιλα επιτίθεται μεθοδικά, κρατά το service της με ευκολία ορισμένες φορές, γεγονός που με κάνει να ποντάρω στο -3,5 games πάνω της, σε απόδοση 1.83. 

Κάντε subscribe και πατήστε στο «καμπανάκι», στο youtube channel του bet-planet.gr για όλο το sports & betting περιεχόμενο! 

(14:30) Κόρι Γκοφ - Σλόαν Στίβενς: Αμερικάνικη μάχη στα προημιτελικά της WTA. Αμφότερες με παρόμοιο game style. Καμία με δυναμικό service game, γεγονός που μπορεί να οδηγήσει κάποιον αυτομάτως στην κατηγορία των breaks. Η Γκοφ καθάρισε τη Μέρτενς 2-0 στον προηγούμενο γύρο, όμως στην παρούσα φάση αντιμετωπίζει μια παίκτρια (Στίβενς), η οποία έχει παρουσιάσει τρομερό αγωνιστικό προφίλ μέχρι στιγμής στο τουρνουά. Συνεχίζουν να την υποτιμούν στις αποδόσεις, ξανά στο 2.60 η νίκη της, απέναντι σε μια τενίστρια άπειρη, δίχως μεγάλες παραστάσεις από Grand Slams και με πολλά ζητήματα στο δεύτερο service. Θα θυμίσω εκ νέου, ανεξάρτητα με την κατάστασή της και με ολίγη δυσκολία πλέον στην κίνηση πάνω στη baseline: Η Στίβενς είναι κάτοχος US OPEN, έχει εμπειρία από μεγάλες διοργανώσεις και ξέρει να διαχειρίζεται δύσκολες καταστάσεις. Θα χτυπήσει αρκετά την Γκοφ στο backhand, σηκώνοντας με spin το μπαλάκι για να δυσκολέψει τις επιλογές στο αντίπαλο μισό του court. Επιπρόσθετα, περιμένω από την Σλοαν να αντέξει στην όποια πίεση της πιτσιρίκας και να την οδηγήσει σε αβίαστη λάθη με τις διαδοχικές επιστροφές της. Το +3,5 games handicap υπέρ της Στίβενς, πληρώνει 1.88 και μου αρέσει για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Ποντάρισμα, 5 units. 

Αυτά για σήμερα (31/5) από το ταμπλό της WTA. Ανάλυση & δεδομένα, με δύο επιλογές στο betslip μας. Για όλο το live, join στο telegram channel! Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(προτάσεις) 

Τρεβισάν - Φερνάντες: Φερνάντες -3,5 games (1.83) / 5 units

Γκοφ - Στίβενς: Στίβενς +3,5 games (1.88) / 5 units 

Επίλεξε τη συνδρομή σου, στους premium tipsters του bet-planet