30/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Roland Garros (30/5): Κυνηγώντας το x5.45 & ένα βασικό over

Ρολάν Γκαρός 2022, φάση των «16». Κρίσιμη καμπή στο ταμπλό της ATP, με ορισμένους να είναι ευνοημένοι από την αρχική κλήρωση και τα ματσαρίσματα, με άλλους να χρειάζεται να δώσουν έξτρα ώθηση για να πετύχουν τους στόχους τους. Ανάλυση & δεδομένα για δύο αναμετρήσεις από το σημερινό (30/5) πρόγραμμα στο «Φιλίπ Σατριέ» & στο «Σουζάν Λενγκλέν», ήτοι τα βασικά (και φανταστικά) courts του Παρισιού. Για όλο το live betting & τις αναλύσεις, join στο telegram channel

(14:30) Χόλγκερ Ρούνε - Στέφανος Τσιτσιπάς: Αστάθμητος παράγοντας Ρούνε, με τον πιτσιρικά Δανό να πραγματοποιεί τρομερή πορεία μέχρι στιγμής στο Roland Garros. Έχει δώσει 3 παιχνίδια και μετρά σερί 9-0 κερδοφόρα sets. Πάνω από τους προηγούμενους αντιπάλους του σε όλους τους τομεία, άψογος στο κομμάτι των επιστροφή και σε γενικό πλαίσιο... εύκολη διαδικασία. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, απέναντι σε έναν Τσιτσιπά που δεν ξεκίνησε ορθολογικά στη διοργάνωση. Χρειάστηκε ανατροπή κόντρα στον Μουζέτι (0-2, 3-2 sets), απόλεσε set απέναντι στον Κόλαρ (3-1) και βλέπουμε τα πατήματά του να μην συμβαδίζουν. Μοιάζει έξω από τα νερά του, αν κι αυτό δεν σημαίνει πως θα συνεχιστεί για το υπόλοιπο της διοργάνωσης. Κάποια στιγμή, ίσως ανεβάσει την αποδοσή του και αποκτήσει καλύτερη επαφή. Πέρα από τα αγωνιστικά στοιχεία, κάνουμε λόγο για στοίχημα, άρα -και- για αποδόσεις. Ο Ρούνε έχει 9-0 σερί, παίζει με παίκτη του top-5 και το σετάρισμα ζορίζει, όμως το 5.45 για νίκη του εξιτάρει, μιας και διαθέτει φανταστικό drop παιχνίδι, το οποίο είναι ικανό να δυσκολέψει και να... χαλάσει την αρχική στρατηγική του Τσιτσιπά. Θυμίζω, στις ελληνικές στοιχηματικές εταιρίες, ένα 2-0 sets, δίνει πρώιμη. Ελπίζω να βγει η έκπληξη. Bet με λίγα, 2 units, για την ιστορία και το -όποιο- value προκύπτει από την ανάλυσή μας. 

Κάντε subscribe και πατήστε στο «καμπανάκι», στο youtube channel του bet-planet.gr για όλο το sports & betting περιεχόμενο! 

(16:30) Αντρέι Ρούμπλεφ - Γιάνικ Σίνερ: Πολύ δυνατό ματς ανάμεσα σε τενίστες με παρόμοιο game style. Δυναμικοί baseliners, συμπαθητικό service game και ο καθένας τα... όπλα του. Ο Ρώσος (Ρούμπλεφ), διαθέτει ένα από τα καλύτερα και πιο επιθετικά forehand στο tour. Άψογο πάτημα, άψογοι χειρισμοί αλλά και ορισμένα αβίστα λάθη υπό πίεση. Ο Ιταλός (Σίνερ) είναι πιο ντελικάτος. Περισσότερο τενιστικό στυλ, άρτιος -και αυτός- στα χτυπήματά του με μειονέκτημα στα cross-court χτυπήματα, καθώς δεν τον βοηθά η σωματοδομή του, ούτε επίσης για winners σε κίνηση. Εκτιμώ πως όλα θα εξισορροπηστούν και θα πάμε σε αναμέτρηση... μαραθώνιο. Τo over 37,5 games στη novibet, πληρώνει 1.80 και με καλύπτει, με γνώμονα τα παραπάνω δεδομένα. 

(οι προτάσεις) 

Ρούνε - Τσιτσιπάς: Ρούνε (5.45) / 2 units 

Ρούμπλεφ - Σίνερ: Over 37,5 games (1.80) / 8 units 

Για όλο το live betting, join στο telegram channel (free)