09/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Προγνωστικά US Open (10/9): Κωδικός «βγάλε την Σφιόντεκ από τη baseline»

Ώρα τελικού US Open στο ταμπλό της WTA. Δυνατή αναμέτρηση ανάμεσα σε Σφιόντεκ και Τζαμπέρ (23:00, 10/9) με την ανάλυση από νωρίς, με όλα τα φώτα επάνω τους. Ανάλυση, τακτικά στοιχεία, σκέψεις και ένα bet σε απόδοση 2.57. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ US OPEN 2022 - ΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ 

23:00 Ίγκα Σφιόντεκ - Ονς Τζαμπέρ (10/9/2022): Η ημέρα τους ανήκει. Όλα τα φώτα στο Arhtur Ash πάνω τους. Η Πολωνή (Σφιόντεκ) ορθοπόδησε σε δεύτερο και τρίτο set και επικράτησε 2-1 (με ανατροπή) της Αρίνα Σαμπαλένκα. Απίστευτη κίνηση, δυναμικά πατήματα και εξαιρετικοί δείκτες mentality. Από την άλλη, η Τζαμπέρ φτάνει στον τελικό σε δεύτερο διαδοχικό grand slam. Αδιανόητη πορεία για την Τυνήσια, η οποία πλέον έχει αποδείξει πως μπορεί να σταθεί εξαιρετικά στις γρήγορες επιφάνειες, με παράλληλη καλή παρουσία στο χώμα. Άρτια στα προημιτελικά, αψεγάδιαστη (στο μεγαλύτερο μέρος) στα ημιτελικά.

EUROBASKET ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Αμφότερες 100% δίκαια έχουν φτάσει σε αυτό το σημείο. Οι αποδόσεις αδικούν την Τζαμπέρ, καθώς κάνουμε λόγο για μια τενίστρια που μπορεί να βγάλει την Σφιόντεκ από τη βασική γραμμή. Οι οδηγίες είναι ξεκάθαρες. «Πρέπει να κουνήσεις την Πολωνή από τη baseline και να τη φέρει κοντά στο φιλέ». Λογικό να της έχει μεταφερθεί, φαντάζομαι, το συγκεκριμένο στυλ προσέγγισης και η φιλοσοφία. Εφόσον η Τζαμπέρ το καταφέρει, έχει τύχη, διότι διαθέτει ακριβές και πολύ επικίνδυνο dropshot, ενώ παράλληλα κλείνει πόντους με κοφτό χτύπημα εσωτερικό, από το mid-court. Η αξία βρίσκεται στην Τυνήσια, η οποία διαχειρίζεται με φανταστικό τρόπο και ψηλές, και χαμηλές μπάλες. Προφανώς δεν αναιρώ τίποτα απ' όσα έγραψα και ανέλυσα για την Σφιόντεκ (δες εδώ) αλλά τώρα η κατάσταση και το σετάρισμα είναι διαφορετικό. Πάμε στο 2.57, με 10 μονάδες άνοιγμα. 

(πρόταση)

23:00 Ίγκα Σφιόντεκ - Ονς Τζαμπέρ: Ονς Τζαμπέρ (2.57) 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ

Twitter 

Instagram

Facebook

LinkedIn

Telegram Channel 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις