08/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Προγνωστικά US Open (8/9): Κατάσταση μπούμερανγκ στον ημιτελικό - στήριξη στο τρένο Σφιόντεκ

Ημιτελικά US Open 2022 στο ταμπλό της WTA, με την αναμέτρηση Σφιόντεκ - Σαμπαλένκα να απασχολεί τη στήλη. Ανάλυση, στοίχημα, τακτικά στοιχεία και προγνωστικό σε απόδοση 1.87. Ήδη δύο σερί μονά περασμένα, στην κατηγορία των ανδρών, ας συνεχίσουμε με την ίδια προσήλωση. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

Ίγκα Σφιόντεκ - Αρίνα Σαμπαλένκα: Αντίθετες πορείες τα τελευταία χρόνια, διαφορετικό στυλ παιχνιδιού, διαφορετική φιλοσοφία και προσέγγιση του tour και των αναμετρήσεων. Η Πολωνή (Σφιόντεκ) no1 κόσμου, σε διάστημα 5 αγώνων έχει απολέσει μόλις 1 set, κι αυτό από την απρόβλεπτη πιτσιρίκα Νιμάιερ στη φάση των «16». Παραμένει σε top επίπεδο. Μοιάζει ανίκητη ώρες-ώρες. Κέρδισε 2-0 sets την Τζέσικα Πέγκουλα στον προημιτελικό και βάζει πλώρη για το 2ο grand slam της σεζόν, έπειτα από την κατάκτηση του Roland Garros. Απέναντί της η Αρίνα Σαμπαλένκα, ή αλλιώς... η «βασίλισσα των double faults». Όταν δεν είναι στη μέρα της, μπορεί να μας προσφέρει 10+ διπλά λάθη, κάτι που σημαίνει πως το service game της σπάει εύκολα και κρίνεται ευάλωτο.

EUROBASKET ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Το παιχνίδι επιστροφών της Ίγκα είναι στο υψηλότερο επίπεδο. Χτυπάει flat, χτυπάει με spin, παίζει με all-around game style, σερβίρει συμπαθητικά, έχει εξαιρετική επαφή με το net game (παιχνίδι στο φιλέ). Σε ποιό κομμάτι δεν είναι καλή; Σχεδόν αλάνθαστη στα μεγάλα τουρνουά. Φέτος, στην Αμερική, αποδεικνύει πως μπορεί να διαχειριστεί με ακρίβεια όλες τις επιφάνειες (ενδεχομένως πλην του γρασιδιού) και παρουσιάζεται εξαιρετική -και- στα hard courts. Έτοιμη να καταρρίψει πολλά ρεκόρ και στο παρόν, και στο μέλλον. Αμιγώς στοιχηματικά, έχω την αίσθηση πως η Σαμπαλένκα θα αποπροσανατολιστεί αρκετές φορές στο ματς. Το κοινό, η πίεση, η αστάθεια στο δεύτερο service και το πολύ επιθετικό παιχνίδι που ενδεχομένως να της γυρίσει μπούμερανγκ απέναντι σε μια τρομερή και δυναμική returner.

Πάμε στο σημείο, με στήριξη στη Σφιόντεκ (-3,5 games) σε απόδοση 1.87. Όσον αφορά στα ειδικά στοιχήματα, το line στα διπλά λάθη της Σαμπαλένκα (6,5) εξιτάρει για το over (σε απόδοση διπλασιασμού, 2.00).

ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL!  

Αυτά για σήμερα (8/9). Ανάλυση, τακτικά στοιχεία και δύο bets παραπάνω. Διαλογή και 15 units άνοιγμα. Ένα 10άρι και ένα με 5, στο ειδικό. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

(πρόταση) 

03:15 Ίγκα Σφιόντεκ - Αρίνα Σαμπαλένκα: Ίγκα Σφιόντεκ -3,5 games (1.87) / 10 units 

03:15 Ίγκα Σφιόντεκ - Αρίνα Σαμπαλένκα: Σαμπαλένκα over 6,5 double faults (2.00) / 5 units

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΚΑΛΟΓΗΡΟ

Twitter 

Instagram

Facebook

LinkedIn

Telegram Channel 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις