30/08/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Μακροχρόνια στοιχήματα Eurobasket 2022: Η βελτίωση, η κορυφή και η απόδοση 86.00!

Καλησπέρα! Βρισκόμαστε λίγες μέρες μακριά από το Eurobasket 2022, μία διοργάνωση γεμάτη από αστέρια  τα οποία όπως είδαμε έχουν βλέψεις για να πάνε πολύ μακριά στη διοργάνωση και γιατί όχι και για το βάθρο. Πάμε όμως να τα δούμε αναλυτικά. 

Αρχίζουμε με την Εθνική μας ομάδα η οποία πλέον περιτριγυρίζεται από τραυματισμούς και σημαντικές απώλειες παικτών όπως είναι αυτή του Σλούκα, του Παπαπέτρου, του Παπαγιάννη και του Κώστα Αντετοκούμπο. Καταλαβαίνει κανείς λοιπόν ότι η Εθνική δεν είναι στο 100% αλλά μέχρι την πρεμιέρα νομίζω πως ο Παπαγιάννης θα είναι έτοιμος αλλά και ο Σλούκας με τον Κώστα.

Ευρωμπάσκετ με ενισχυμένες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr!

Όσον αφορά στα άλλα δύο μεγαθήρια Σλοβενία και Σερβία, δύο ομάδες με το ταλέντο να ξεχειλίζει, δύο υπερπλήρης ομάδες με δύο από τους κορυφαίους παίκτες του κόσμου να παίζουν σε αυτές. Φυσικά και δεν μιλάμε για άλλους εκτός από τον Ντόντσιτσ και τον Γίοκιτς. Όμως παρότι είδαμε αγώνες των τριών ομάδων νομίζω πως η εθνική εάν δεν υπάρξει κάποιος άλλος αναπάντεχος τραυματισμός έχει τον πρώτο λόγο για την κατάκτηση του χρυσού καθώς σε κάθε παιχνίδι εμφανίζεται σαφέστατα βελτιωμένη σε σχέση με το προηγούμενο και δεν νομίζω να σταματήσει στο επίπεδο που βρίσκεται αυτήν την στιγμή.

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ EUROBASKET 2022

Για αυτό  λοιπόν καταλήγω στο μακροχρόνιο κατάκτηση Ελλάδας στο Eurobasket 2022 που προσφέρεται σε απόδοση 5.00 στη Novibet με ανεβασμένο ποντάρισμα 20 units. Εκτός από αυτό θα πάω και στην ακριβής πρόβλεψη που προσφέρει η Novibet με την εθνική πρώτη την Σλοβενία δεύτερη και την Σερβία τρίτη που προσφέρεται σε απόδοση 86.00 με 10 units διότι εκτιμώ πως η Σλοβενία είναι καλύτερη σαν σύνολο ομάδα από την Σερβία που να μην ξεχνάμε πως έχει απόντα τον βασικό της σουτέρ και έναν από τους καλύτερους στον κόσμο τον Μπογκντάνοβιτς.  

Αυτά λοιπόν για την ώρα για το Eurobasket. Θα τα πούμε σύντομα με νέα σημεία

ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ EUROBASKET 2022

Nικητής Eurobaset: Ελλάδα (5.00)

Ακριβής σειρά κατάταξης: 1 Ελλάδα 2 Σλοβενία 3 Σερβία (86.00)

GEORGE X