30/08/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Τα συνδρομητικά σημεία του ZavoliarisBet κάνουν πρεμιέρα στο Eurobasket 2022!

Οι μηχανές ζεσταίνονται από νωρίς. Ήδη ο ZavoliarisBet στο συνδρομητικό telegram channel έχει οργανώσει τη ροή του και έχει μοιραστεί τα στοιχήματά του από τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, σημειώνοντας κέρδος. Τώρα, αρχίζει το καλό! Στις 1/9 έχουμε τζάμπολ στο EuroBasket 2022 ενώ πολύ σύντομα, πρώτο τζάμπολ στα εγχώρια πρωταθλήματα και στην αγαπημένη του Ευρωλίγκα! Πάμε όμως να δούμε λίγα στοιχεία για τη διοργάνωση, για τη βασική της δομή!

- Η πρώτη φάση περιλαμβάνει τέσσερις ομίλους των έξι ομάδων, που θα διεξαχθούν σε Τσεχία, Γεωργία, Ιταλία και Γερμανία.

Οι τέσσερις πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται στη Φάση των “16”, όπου διασταυρώνονται ως εξής: Β2-Α3, Α1-Β4, Β1-Α4, Α2-Β3, Γ1-Δ4, Δ2-Γ3, Γ2-Δ3, Δ1-Γ4.

Στον Δ’ όμιλο (Πράγα/Τσεχία) με τον οποίο διασταυρώνεται ο όμιλος της ελληνικής ομάδας βρίσκονται οι Φινλανδία, Ολλανδία, Τσεχία, Ισραήλ, Σερβία και Πολωνία.

Ο Α’ Όμιλος θα φιλοξενηθεί στην Τιφλίδα της Γεωργίας (Γεωργία, Ισπανία, Τουρκία, Βέλγιο, Ρωσία, Βουλγαρία) και οι αγώνες του Β’ Ομίλου θα γίνουν στην Κολωνία της Γερμανίας (Βοσνία Ερζεγοβίνη, Ουγγαρία, Σλοβενία, Λιθουανία, Γαλλία, Γερμανία).

Οι νοκ άουτ αγώνες όλης της τελικής φάσης (από τους “16” και μετά) θα διεξαχθούν στο Βερολίνο. Οι 8 αγώνες της φάσης των “16” θα γίνουν στις 10 και 11 Σεπτεμβρίου, τα προημιτελικά στις 13 και 14 Σεπτεμβρίου, τα ημιτελικά στις 16 Σεπτεμβρίου και οι τελικοί (μικρός και μεγάλος) στις 18 Σεπτεμβρίου.

Ο Zavoliaris bet θα έχει καθημερινή ροή στο telegram channel βασισμένη στο EuroBasket 2022. Ένα τουρνουά που θα τον απασχολήσει πολύ τόσο στο pregame κομμάτι στα –αγαπημένα του- ειδικά παικτών, όσο και στο live κομμάτι, έχοντας το βλέμμα του και την προσοχή του σε όλες τις αναμετρήσεις που τον ενδιαφέρουν στοιχηματικά. Τα πάντα γύρω από τη διοργάνωση στο ραντάρ!

Όπως ενημέρωσε, τα σημεία που θα είναι από τον Stoiximan, θα δίνονται από το συνδρομητικό κανάλι telegram σε μορφή links, κάτι που σημαίνει πως για να ακολουθήσετε και να ποντάρετε τη δυάδα του, απλώς συμπληρώνετε το ποσό, μιας και το δελτίο είναι έτοιμο για καταχώρηση. Εύκολος, γρήγορος, άμεσος τρόπος για να αγοράζετε τις επιλογές του.

Η μπασκετική σεζόν αρχίζει με μια διοργάνωση απαιτητική, η οποία θέλει προσοχή, σωστές στοιχηματικές κινήσεις, μεθοδικότητα και πειθαρχία. Ο Z, έπειτα από τέσσερις σεζόν κέρδους, θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να δικαιώσει όσους επιλέξουν να πορευτούν μαζί του στοιχηματικά!

ΠΑΚΕΤΑ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ EXCLUSIVE ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ 

ZAVOLIARIS BET 

1 μήνας: 30 ευρώ 

3 μήνες: 80 ευρώ 

6 μήνες: 150 ευρώ 

1 έτος: 280 ευρώ 

ΑΓΟΡΑΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΕΔΩ, ΕΠΙΛΕΞΕ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ!