23/03/2022 Previews Γράφει ο The Answer

Μπάσκετ (23/03): Ματσάρα στην Α2 και... EuroCup

Εκτός από τη EuroLeague, στο μπασκετικό πρόγραμμα υπάρχουν ακόμα πολλές σημαντικές αναμετρήσεις. Αναλύσεις και προγνωστικά από τον The Answer.

EUROCUP

Προμηθέας Πατρών - Βίρτους Μπολόνια: Αναμέτρηση στο πλαίσιο του δεύτερου ομίλου του EuroCup με τα δεδομένα να είναι απλά. Ο Προμηθέας Πατρών με ρεκόρ 4-11 είναι βαθμολογικά αδιάφορος και παίζει απλώς για το γόητρο, ενώ η Βίρτους Μπολόνια από τη μεριά της βρίσκεται στο 8-7 και χρειάζεται πάση θυσία το θετικό αποτέλεσμα. Η λογική, λοιπόν, λέει πως η “πλούσια” Βίρτους αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να φτάσει στη νίκη, ωστόσο στοιχηματικά αποφασίσαμε να μην πάμε προς το διπλό και να κρατήσουμε το over. Το ταλέντο των φιλοξενούμενων αναμένεται να τους οδηγήσει στους 80+ πόντους και ο Προμηθέας έχει τις λύσεις για να ακολουθήσει μέχρι ενός σημείου.

Γκραν Κανάρια - Μπούντουτσνοστ: Ακόμα ένα παιχνίδι για τον δεύτερο όμιλο του EuroCup. Η Γκραν Κανάρια έχει 11 νίκες μετά από 15 παιχνίδια, ενώ η Μπούντουτσνοστ βρίσκεται στο 9-6. Είναι γνωστό πως η Γκραν Κανάρια εντός έδρας παραδοσιακά είναι δυνατή και αξιόπιστη, ωστόσο αυτό το ξέρουν και οι bookmakers, γι’ αυτό και ο άσος δεν αξίζει σε καμία περίπτωση. Τι θα ποντάρουμε επομένως; Δεν θα πάμε κόντρα στους γηπεδούχους και γενικά δεν θα μπλέξουμε με τα παραδοσιακά σημεία. Θα εμπιστευτούμε αποκλειστικά τον Άτιτς, ο οποίος παίρνει σταθερά πάνω από 20 λεπτά ανά παιχνίδι και θα πάρει πάνω του αρκετές επιθέσεις όσο βρεθεί στο παρκέ.

Α2

Καρδίτσα - Τρίτωνας: Μεσοβδόμαδη δράση στα παρκέ της Α2 και το ματς... φωτιά είναι αυτό ανάμεσα στην Καρδίτσα και τον Τρίτωνα. Οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μπουρούση (και όχι μόνο) με 18 νίκες σε 19 παιχνίδια είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο και φυσικά για τη νίκη απόψε. Ο Τρίτωνας, όμως, με ρεκόρ 13-5 σε καμία περίπτωση δεν είναι αμελητέα ποσότητα, καθώς έχει ένα γεμάτο ρόστερ, με τον πολύπειρο Λουκά Μαυροκεφαλίδη να ξεχωρίζει. Κοντολογίς, ο άσος κοντά στο 1.30 δεν αξίζει κανένα ποντάρισμα. Υπάρχει, όμως, ένα ειδικό στοίχημα στους πόντους που μπορείτε να δείτε στη συνέχεια, το οποίο συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσης και πληρώνει πολύ καλά. Βλέπετε, το ταλέντο των δύο αντιπάλων μας οδηγεί στο συμπέρασμα πως ο νικητής θα κριθεί κοντά στους 75 πόντους, ωστόσο δύσκολα θα ξεφύγει το σκορ, καθώς αναμένεται να δούμε και πολύ σκληρές άμυνες.

Προμηθέας Πατρών - Βίρτους Μπολόνια: Over 160,5 (1.88)
Γκραν Κανάρια - Μπούντουτσνοστ: Άτιτς over 5,5 πόντοι (2.35)
Καρδίτσα - Τρίτωνας: 151-160 πόντοι (3.25)