18/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Ήρθε η ώρα της Άιντραχτ

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή λοιπόν στην αγαπημένη μας στήλη με τον τελικό του Europa League να βρίσκεται στο προσκήνιο, στο σημερινό πρόγραμμα. Δύο μονά σημεία ξεχώρισα από την αποψινή αναμέτρηση, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς λοιπόν στη Σεβίλλη και το «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Αν κάποιος στην αρχή της χρονιάς μας έλεγε ότι αυτές οι δύο ομάδες θα είναι οι φιναλίστ της διοργάνωσης μάλλον δεν θα το πίστευε κανένας. Ωστόσο είναι γεγονός.

Από την μία πλευρά, οι Γερμανοί κατάφεραν παίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο να αποκλείσουν διαδοχικά τις Μπέτις, Μπαρτσελόνα και Γουέστ Χαμ ώστε να φτάσουν σε αυτό το σημείο. Από την αρχή της χρονιάς, ο κόουτς Γκλάζνερ έδειχνα να δίνει μεγαλύτερη βαρύτητα στην Ευρώπη παρά στο πρωτάθλημα και πλέον έχει φτάσει σε ένα σημείο που είτε θα σηκώσει το τρόπαιο και του χρόνου θα βρίσκεται στους ομίλους του Champions League είτε θα μείνει εκτός Ευρώπης με «παρηγοριά» τα πολλά χρήματα που κατάφερε να συλλέξει όλο αυτόν τον καιρό από τις συνεχόμενες προκρίσεις.

Από την άλλη πλευρά, σαν ψέμα μοιάζει η πορεία της Ρέιντζερς. Παρότι μέσα στη χρονιά άλλαξε προπονητή (έφυγε ο Τζέραρντ ήρθε ο Φαν Μπρόνκχορστ), αυτή συνέχισε και πάλι να δείχνει ανταγωνιστικό «πρόσωπο», ιδίως μέσα στην έδρα της. Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα πως το μοναδικό ματς που κατάφερε να κερδίσει εκτός Σκωτίας μετά τους ομίλους ήταν το 4-2 απέναντι στη Ντόρτμουντ, στην φάση των «32».

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Στο σημερινό ματς περιμένω από τους Γερμανούς να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό και να φτάσουν στη νίκη. Αντιμετώπισαν δυσκολότερους αντιπάλους και έδειξαν από τι είναι «φτιαγμένοι», ειδικότερα μετά την επική πρόκριση-νίκη μέσα στο «Καμπ Νου». Η Άιντραχτ θα παίξει με το κλασικό 3-4-3. Κόστιτς και Νάουφ θα πάρουν τις πλευρές προσπαθώντας να δημιουργήσουν υπεραριθμία στην αντίπαλη περιοχή με τον Σέρβο μάλιστα να παίρνει και αρκετές προσπάθειες έχοντας εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Λίντστρομ και Καμαντά θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την ταχύτητα τους από τα άκρα ενώ ο Μπόρε βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση παραμένοντας ένα «θωρηκτό» στην κορυφή της επίθεσης. Η Ρέιντζερς δεν εμπνέει καμία εμπιστοσύνη στα μετόπισθεν. Ναι μεν ο Τάβερνιερ είναι ένα μπακ που σκοράρει και μοιράζει ασίστ με μεγάλη ευκολία ωστόσο πραγματοποιεί πολλά ανεβάσματα αφήνοντας κενή την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Πρώτο pick λοιπόν για σήμερα ο άσος σε απόδοση 2.41.Δεύτερο σημειό θα αποτελέσει το Over 0.5 προσπάθειες στην εστία για τον Κόστιτς σε απόδοση 1.75. Όπως προείπαμε, ο 29χρονος αποτελεί τον σταρ της ομάδας. Παίρνει προσπάθειες από μακρινές αποστάσεις ενώ παράλληλα εκτελεί και τα φάουλ της ομάδας.

Οι επιλογές μου:

22:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέιντζερς: 1 (2.41) / Stoiximan - 5 units
22:00 Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ρέινζερς: Over 0.5 προσπάθειες προς την εστία Κόστιτς (1.75) / Stoiximan - 10 units