21/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (21/05)

Τέταρτο διαδοχικό ταμείο για τα δυνατά σημεία της ημέρας, στόχος να συνεχίσουμε το φανταστικό σερί.

Αταλάντα - Έμπολι: Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αγωνιστικών για την Αταλάντα που ηττήθηκε στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση, με 2-0, στην έδρα της Μίλαν. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να κρατήσουν το ματς στο μεγαλύτερο του μέρος σε χαμηλό τέμπο, δεν τα κατάφεραν στο δεύτερο μέρος καθώς δέχθηκαν δύο γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Έμπολι πέτυχε τον στόχο της για φέτος, να παραμείνει δηλαδή στην κατηγορία, εξακολουθώντας να παρουσιάζει μία αδιάφορη εικόνα. Στο τελευταίο της ματς αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, κόντρα στην Σαλερνιτάνα. Στο αποψινό ματς, οι γηπεδούχοι είναι αυτοί που έχουν το κίνητρο και αποτελούν το απόλυτο φαβορί. Η Αταλάντα θα επιδιώξει να κυριαρχήσει από το πρώτο λεπτό του αγώνα, θα «κυνηγήσει» τις πιθανότητες που έχει για να βρεθεί στην 7η θέση μέχρι τέλους. Pick θα αποτελέσει ο άσος σε απόδοση 1.25.

Όλη η αγωνιστική δράση μόνο στο bet-planet.gr!

Λιλ - Ρεν: Έκανε την μεγάλη έκπληξη την περασμένη αγωνιστική η Λιλ παίρνοντας τρίποντο, στην έδρα της Νις με 3-1. Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο μέρος, εμφάνισε ανταγωνιστικό «πρόσωπο» στο δεύτερο κάνοντας την ολοκληρωτική ανατροπή. Όσο για την Ρεν πήρε τρίτη νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς, αυτή τη φορά με 2-0, εντός έδρας, κόντρα στην Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς, πέτυχαν δύο γκολ στο πρώτο μέρος ενώ στο δεύτερο έκαναν κυρίως διαχείριση του σκορ. Και σε αυτή την αναμέτρηση το βαθμολογικό κίνητρο είναι μονόπλευρο και αφορά τους φιλοξενούμενους. Η Ρεν θέλει το τρίποντο και μετά θα περιμένει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων που μπορούν να την φέρουν μέχρι και στους ομίλους του Champions League. Η Λιλ εξακολουθεί να προβληματίζει στο αμυντικό κομμάτι, θα πάμε με το πιο safe X2 σε απόδοση 1.27.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Αταλάντα - Έμπολι: 1 (1.25)
Λιλ - Ρεν: X2 (1.27)