20/05/2022 Previews Γράφει ο Αντώνης Μαρκαντώνης

Ligue 1 (21/05): Τα δυνατά σημεία της τελευταίας αγωνιστικής

Φινάλε στη φετινή αγωνιστική δραστηριότητα του Σαμπιονά, με την θέση των πλέι άουτ αλλά και τα Ευρωπαϊκά εισιτήρια να ψάχνουν κατόχους, και των Αντώνη Μαρκαντώνη να μας δίνει 5 χτυπήματα στα 10 συνολικά παιχνίδι της ημέρας! 

Μαρσέιγ-Στρασβούργο (22:00): Από τη μία οι Μασσαλοί έχουν εξασφαλίσει Ευρωπαϊκό εισιτήριο, αλλά θέλουν καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μονακό για να βρεθούν κατευθείαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, ενώ από την άλλη το Στρασβούργο θέλει τη νίκη για να μην αγχώνεται το τι θα γίνει στα παιχνίδια των Νις και Λανς. Με τη Μαρσέιγ να παρουσιάζεται μία του ύψους και μία του βάθους στα τελευταία της, σκέφτηκα το διπλό, όμως δε θεωρώ την ομάδα του Στεφάν φέτος στα εκτός της και τόσο έμπιστη. Με τις δύο ομάδες να θέλουν αποτέλεσμα, τα ρίσκα πιστεύω που θα πάρουν δε θα είναι μεγάλα, οπότε θα ποντάρω στα 2-3 γκολ που το βρίσκω στο 2.02 στη Stoiximan. 

Λανς-Μονακό (22:00): Δύσκολα τα δεδομένα για πάρουν το Ευρωπαϊκό εισιτήριο οι λανσουά, οι οποίοι θέλουν νίκη σήμερα και παράλληλα απώλεια βαθμών του Στρασβούργου και της Νις. Η Μονακό έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή της στο Τσάμπιονς Λιγκ, και της μένει αν θα πάει στα προκριματικά ή απευθείας. Ομάδες όπου παίζουν επιθετικά και δεν μπορούν να το αποβάλουν με τίποτα, οπότε θα ποντάρω στο ασιατικό Over 3.25 που το βρίσκω στο 2.12 στο pamestoixima.gr. 

Ναντ-Σεντ Ετιέν (22:00): Ξεκάθαρα τα δεδομένα στο συγκεκριμένο σταύρωμα. Οι στεφανουά παίζουν την επιβίωσή τους στα μεγάλα σαλόνια, και θέλουν μόνο νίκη για να μην περιμένουν τι θα κάνει η Μετς που την ίδια ώρα θα αγωνίζεται κόντρα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Με τα καναρίνια να αναμένεται να κάνουν ροτέισον, αλλά και βάση της κρισιμότητας του αγώνα για τη Σεντ Ετιέν, έστω και με ρίσκο θα ποντάρω στο διπλό που το βρίσκω στο 2.60 στη pamestoixima.gr 

Λιλ-Ρεν (22:00): Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο σταύρωμα, με τη Ρεν να θέλει μόνο νίκη, για να τερματίσει στην 4η θέση, ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην 3η. Η λιλουά έκαναν την ζημιά την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στη Νις, όμως οι ρενέ θα έρθουν σήμερα υποψιασμένοι για να μη την πατήσουν. Δεν αποτελεί κάποια τρομερή ευκαιρία το διπλό από μόνο του, οπότε με βάση τις αμυντικές αδυναμίες της Λιλ θα ποντάρω στο combo 2&Over 1.5 που το βρίσκω στο 1.95 στη Stoiximan. 

Ρεμς-Νις (22:00): Νίκη και παράλληλα απώλεια βαθμών είτε του Στρασβούργου είτε της Ρεν θέλει σήμερα η Νις, για να πάρει στο φινάλε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Η Ρεμς ναι μεν είναι αδιάφορη, όμως όπως έδειξε και την προηγούμενη αγωνιστική είναι ικανή να κάνει την ζημιά. Ανάξια εντελώς εμπιστοσύνης η ομάδα του Γκαλτιέ, η οποία δείχνει ότι έχει αδειάσει μετά τον τελικό του Κυπέλλου και η ψυχολογία της είναι εύθραυστη. Με τις ομάδες όσο εύκολα να σκοράρουν άλλο τόσο δύσκολα να διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους, θα ποντάρω στο combo GG&Over 2.5 που το βρίσκω στο 1.95 στη Bet365. 

Οι επιλογές μου   

Μαρσέιγ-Στρασβούργο (22:00): 2-3 γκολ (2.02) / Stoiximan 6 units   

Λανς-Μονακό (22:00): Over 3.25 (2.12) / Pamestoixima.gr 6 units   

Ναντ-Σεντ Ετιέν (22:00): διπλό (2.60) / pamestoixima.gr 6 units   

Λιλ-Ρεν (22:00): 2&Over 1.5 (1.95) / Stoiximan 7 units   

Ρεμς-Νις (22:00): GG&Over 2.5 (1.95) / Bet365 7 units