20/04/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Δυνατά σημεία ημέρας (20/04)

Δεδομένα Τετάρτης με τρεις επιλογές.

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα: Επιστροφή στα τρίποντα για την Ατλέτικο Μαδρίτης, με 2-1, εντός έδρας, κόντρα στην Εσπανιόλ. Προηγήθηκε, ισοφαρίστηκε, και παρά το γεγονός ότι έπαιζε με δέκα παίκτες, κατάφερε να πάρει τη νίκη με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καράσκο στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Από την άλλη πλευρά, η Γρανάδα δέχθηκε ταπεινωτική ήττα με 4-1, εντός έδρας, από την Λεβάντε. Αυτό το γεγονός έφερε και την πρόσληψη του Καράνκα με στόχο η Γρανάδα να παραμείνει φέτος στην κατηγορία. Ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο υπάρχει και στα δύο «στρατόπεδα». Οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να παραμείνουν στην τετράδα ενώ οι φιλοξενούμενοι να ξεφύγουν από τις τελευταίες θέσεις. Αμφότερες έχουν παίκτες στην επίθεση που μπορούν να κάνουν την διαφορά, pick θα αποτελέσει το Over 1.5 σε απόδοση 1.25.

Μαρσέιγ - Ναντ: Μπήκε τέλος στο αήττητο σερί της Μαρσέιγ καθώς στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση στο πρωτάθλημα, ηττήθηκε με 2-1, στην έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν. Δεν έβγαλε φάσεις στην αναμέτρηση η ομάδα του Σαμπαόλι, ουσιαστικά το μοναδικό σουτ στον στόχο ήταν και το γκολ που κατάφεραν να βάλουν οι φιλοξενούμενοι, με τον Τσαλέτα-Τσαρ. Όσο για την Ναντ έμεινε για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική στο 1-1, αυτή τη φορά εντός έδρας απέναντι στην Ανζέρ. Οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς χρειάζονται πάση θυσία τη νίκη για να παραμείνουν στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Οι φιλοξενούμενοι έχουν και το μυαλό τους στον τελικό κυπέλλο, δεν αναμένεται να ξοδέχουν το 100% των δυναμεών τους στο αποψινό ματς. Τον πρώτο λόγουν τα σημεία 1Χ σε απόδοση 1.18.

Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Απρόσμενο διπλό κατάφερε να πάρει η Οσασούνα, στην έδρα της Βαλένθια με 2-1. Η ομάδα του Αρασάτε μπήκε δυναμικά κυρίως στο δεύτερο μέρος όπου και σκόραρε δύο τέρματα, με τους Αβιλά και Μπούντιμιρ. Η Ρεάλ Μαδρίτης από την άλλη πλευρά, κατάφερε να κάνει ολική ανατροπή κόντρα στην Σεβίλλη, νικώντας στο τέλος με 3-2. Αύξησε στους 15 βαθμούς την διαφορά από τον 2ο του βαθμολογικού πίνακα και πλέον η υπόθεση πρωταθλητής φαίνεται να ξεκαθαρίζει περισσότερο από ποτέ. Η Οσασούνα είναι μία ομάδα που παίζει επιθετικά και δεν φοβάται κανέναν αντίπαλο. Η ομάδα του Αντσελότι επίσης θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Αναμένεται να δούμε τέρματα στην αναμέτρηση, επιλογή το Over 1.5 σε απόδοση 1.27.

Τα δυνατά σημεία της ημέρας:

Ατλέτικο Μαδρίτης - Γρανάδα: Over 1.5 (1.25)
Μαρσέιγ - Ναντ: 1Χ (1.18)
Οσασούνα - Ρεάλ Μαδρίτης: Over 1.5 (1.27)