Alonso alpine Canada Grand Prix 18/06/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Canada Grand Prix: Alpine στο Q3 και το under των πρωταθλητών

Μετά το εκπληκτικό Σαββατοκύριακο στο Baku, το Gilles Villeneuve έρχεται να συνεχίσει το πολύ καλό σερί μας σε έναν αγώνα που πρόκειται να μας μείνει αξέχαστος. Λίγο ο τοίχος των πρωταθλητών, λίγο οι 10 θέσεις ποινή του Leclerc και λίγο ο Verstappen που έχει κάνει το μονοθέσιο του να πετάει, είναι αρκετά για να αποτελέσουν όλα όσα χρειαζόμαστε για ένα εντυπωσιακό σιρκουί. Στα δοκιμαστικά ο Max ήταν ελαφρά καλύτερος την στιγμή που έδειχνε πως δεν δίνει όσα θα μπορούσε. Εντυπωσιακή Alpine που θα μας απασχολήσει και στα προκριματικά για να μας καλοπληρώσει για ακόμη μια φορά.  Πάμε να δούμε λοιπόν τι έχουμε για σήμερα.

 

Διαφορά νίκης προκριματικών: Εύκολα στο 2.37

Με 4 διεκδικητές για pole position την στιγμή που έχουμε αγώνα στον Καναδά το under είναι μονόδρομος. Η πίστα δεν αφήνει πολλά περιθώρια λάθους, με τον τοίχο των πρωταθλητών να περιμένει τον επόμενο επισκέπτη του. Πέρα από αυτό όμως, η πίεση είναι μεγάλη πλέον, ο Max θέλει να διατηρηθεί πρώτος, ο Leclerc έχει ανάγκη την πρώτη θέση καθώς η ποινή 10 θέσεων που θα λάβει αύριο θα του κοστίσει αρκετά. έφερα από τους 2 πρωτοπόρους οι Sergio Perez και Carlos Sainz, έχουν δείξει πόσο ανταγωνιστικοί είναι στα προκριματικά όπου τα «No fighting» δεν υπάρχουν. Όλα οδηγούνε στο under 0.1 δευτ. στο 2.37, κάτι που θα αποτελέσει και το Bet of the day για το Canada Grand Prix.

 

Και τα δύο μονοθέσια στο Q3: Στους κορυφαίους οι Alpine

Μετά το εκπληκτικό Grand Prix των 2 Alpine στο Baku, οι Alonso και Ocon ταξιδεύουν στον Καναδά με ψυχολογία ιδανική για βαθμούς. Στα ελεύθερα δοκιμαστικά εχθές ήταν από τις επικρατέστερες ομάδες και η δυναμική της ομάδας έγινε αρκετά αισθητή. Αμφότεροι οι δυο πιλότοι της Alpine θα πολεμήσουν για μια καλή κατάταξη σήμερα ώστε να καταταχθούν αύριο εντός της βαθμολογούμενης 10άδας. Άδικο το 2.10 την στιγμή που να τερματίσουν αύριο στους βαθμούς κοστολογείται στο 1.75. Λάθος λοιπόν στο 2.10 και το επιλέγουμε εύκολα.

 

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν, αναμένω να ανοίξουν κι άλλο οι αγορές μέχρι τις 23:00 που είναι τα προκριματικά. Θα υπάρξει ενημέρωση για update από Twitter και Telegram .

Καλή επιτυχία σε όλους.

 

 

(τα σημεία μου)

Διαφορά νίκης προκριματικών: κάτω από 0.1 δευτ. (2.37)/20 units

Και τα δύο μονοθέσια στο Q3: Alpine (2.10)/20 units

/*Τα σημεία είναι επιλεγμένα απο Bet365 */