08/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Madrid Open (8/5): Τακτικά στοιχεία, ανάλυση και το παν... η απόδοση

Καλημέρα, καλή Κυριακή. Δεδομένα & ανάλυση τελικού με 12 units άνοιγμα, στο Mutua Madrid Open. Προγνωστικά στοιχήματος τένις, με τελευταίο κείμενο για τη δράση στην Caja Magica. Από αύριο, το tour φτάνει στη Ρώμη. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(19:35) Κάρλος Αλκαράθ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Το next big thing του παγκόσμιου τένις έκανε και πάλι τα θαύματά του. Απέκλεισε δύο θρύλους σε διάστημα δύο ημερών. Κέρδισε τους Ναδάλ (2-1) και Τζόκοβιτς (2-1), αφήνοντας την τενιστική κοινότητα άναυδη. Βέβαια, τη νίκη κόντρα στο Ράφα την είχαμε ποντάρει σε απόδοση 1.90, με τον Καρλίτος να μας επιβεβαιώνει. Επικείμενος αντίπαλός του στον τελικό, ο Αλεξάντερ Ζβέρεφ, ο οποίο επιβιώσε κόντρα στον Τσιτσιπά και τον απέκλεισε με 2-1 sets. Φανταστικό τένις στη μεγαλύτερη διάρκεια, περίπου στα 2/3 του ματς, με backhand δυναμίτη και απίστευτα cross-courts χτυπήματα. Ο Γερμανός εκμεταλλεύτηκε το ευθύ κορμί του, την κίνησή του στη baseline και ήταν άρτιος στα smash καθ' όλη τη διάρκεια. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Στο τακτικό κομμάτι, περιμένω τον προπονητή του Αλκαράθ, Φερέρο, να δώσει καθαρή οδηγία για μεγάλα ράλι over 10 χτυπημάτων, με αμυντικό game style του Ισπανού, με σκοπό να οδηγήσει τον Σάσα σε αβίαστα λάθη. Εφόσον ο Γερμανός παρουσιαστεί με σταθερό και βαρύ χέρι, τα πράγματα θα είναι δύσκολα. Από πλευράς σωματικής και ψυχικής κόπωσης, εκτιμώ πως ο Αλκαράθ κουβαλά περισσότερη. Αμιγώς στοιχηματικά, το 2.81 για νίκη του Ζβέρεφ με εξιτάρει, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με εμπειρία σε τελικούς, ειδικά στο χώμα, και με θετικό streak. Θα είναι το πρώτο σημείο που θα αγοράσω με 5 units. 

Επιπρόσθετα, αναφέρω πως τα περισσότερα lines είναι ορθά διαβασμένα και δεν μας αφήνουν περιθώρια ελιγμών. Το μοναδικό που θα αγοράσω με extra 7 units, θα είναι (και) το handicap +2,5 games πάνω στον Ζβέρεφ, μιας και περιμένω κλειστό ματς όσον αφορά τα games, με γεμάτα sets. Δύο ανοίγματα, σύνολο 12 units. 

(προτάσεις)

Αλκαράθ - Ζβέρεφ: Ζβέρεφ (2.81) / 5 units

Αλκαράθ - Ζβέρεφ: Ζβέρεφ +2,5 games handicap (1.95) / 7 units 

Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. Από αύριο (9/5) ξεκινάει το Rome Masters 1000 και θα υπάρχει καθημερινή ροή, φυσικά με τα σημεία που προκύπτουν.

Ακολουθήστε το telegram channel για όλο το live betting!