06/05/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

ATP Madrid (6/5): Η αξία στο ειδικό, φουλάρει ο Αλκαράθ

Γεια χαρά, καλό ΠΣΚ. Πολύ δυνατό τριήμερο στη Μαδρίτη, στο πρώτο μεγάλο event για ATP & WTA συνδυαστικά. Δύο επιλογές σε αποδόσεις 1.90 & 1.82. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

Κάνε τη συνδρομή σου στο bet-planet.gr και απόκτησε πρόσβαση στο premium κομμάτι 

(17:00) Ραφαέλ Ναδάλ - Κάρλος Αλκαράθ: Η μάχη που όλοι περιμέναμε στη Μαδρίτη. Ο... παλιός και ο νέος, δύο Ισπανοί στην Caja Magica. Τι καλύτερο; Άπαντες έχουν σταθεί στις δηλώσεις του Ναδάλ μετά τη φάση των 32 που τόνισε χαρακτηριστικά «δεν ξέρω πως θα είμαι την Παρασκευή, κάθε μέρα ρισκάρω με το γόνατό μου, το πρόβλημα είναι χρόνιο και δεν διορθώνεται». Φυσικά, το team του γνωρίζει την κατάσταση, και ο προπονητής του, Κάρλος Μόγια. Ο Αλκαράθ συνεχίζει να... πετάει. Τρομερές εμφανίσεις, δυναμικό footwork και εξαιρετικό mentality για την ηλικία του. Δείχνει σαν να παίζει δίχως τενιστικές αναστολές χτυπημάτων, ο φόβος απουσιάζει και μέχρι στιγμής του βγαίνει σε καλό. Πετυχαίνει τον Ράφα σε μια περίεργη αγωνιστική κατάσταση. Εκτιμώ πως ο πιτσιρικάς θα φτάσει στη νίκη, η οποία πληρώνει 1.90 και με καλύπτει για το σετάρισμα της αναμέτρησης. 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

(22:30) Φέλιξ Οζέ Αλιασίμ - Αλεξάντερ Ζβέρεφ: Αμφότεροι σε τενιστικά ζητήματα. Ο ένας (Αλιασίμ) με αρνητικό σερί χαμένων τελικών στο tour και διαδοχικά σκαμπανεβάμσατα στην απόδοσή του, δίχως ακόμα να έχει ξεχωρίσει χαρακτηριστικά σε κάποια επιφάνεια. Ο άλλος (Ζβέρεφ), με κάκιστη εμφάνιση στο Μόναχο και ήττα από τον πιτσιρικά Ρούνε (2-0 sets). Εκτός τόπου και χρόνου ανά διαστήματα ο Γερμανός με εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στο 2nd serve. Περιμένω αναμέτρηση που θα κρατήσει ώρα. Το over στο βασικό line αποτελεί μια καλή περίπτωση για να ποντάρουμε, όμως εντοπίζω την αξία στο over 5,5 double faults σε τιμή 1.82, καθώς όπως προανέφερα, κάνουμε λόγο για δύο τενίστες με αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σε πολλούς αγωνιστικούς τομείς. 

Δύο σημεία. Παρακάτω, ο τρόπος παιχνιδιού μου. 

(προτάσεις)

17:00 Ναδάλ - Αλκαράθ: Αλκαράθ (1.90) / 10 units 

22:30 Αλιασίμ - Ζβέρεφ: Over 5,5 double faults (1.82) / 10 units