08/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Υπάρχει αξία στο 2.37

Καλημέρα σε όλους. Δεν κύλησε ιδανικά η περασμένη εβδομάδα καθώς πολλά από τα live παιχνίδια μας δεν επαληθεύτηκαν. 3/4 μετρήσαμε στις pre-game επιλογές την Κυριακή βγάζοντας ένα μικρό κέρδος, στόχος σήμερα είναι το απόλυτο των επιλογών. Δύο επιλογές ξεχώρισα από το πρόγραμμα του Champions League, πάμε να δούμε αναλυτικά τα σημεία...

Ξεκίνημα από το Μπάγερν Μονάχου - Red Bull  Σάλτσμπουργκ. Άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς στο πρώτο ματς η Μπάγερν Μονάχου καθώς έμεινε στο 1-1, σκοράροντας στα τελευταία λεπτά το γκολ της ισοφάρισης με τον Κόμαν. Σίγουρα οι γηπεδούχοι στο σημερινό ματς θα ψάξουν ένα «ξέσπασμα». Δεν νοείται η ομάδα του Νάγκελσμαν να έχει σκοράρει μόλις δύο γκολ στα τελευταία δύο ματς. Θα επιδιώξει να «καθαρίσει» τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει επίσης ανοιχτά, δίχως να δίνει την απαραίτητη προσοχή στα μετόπισθεν. Περιμένω ένα ματς με πολλά γκολ. Από πλευράς Γερμανών, ο «κίλερ» Λεβαντόφκσι θα βρίσκεται κανονικά στην κορυφή της επίθεσης ενώ πολλά προβλήματα με την ταχύτητα τους αναμένεται να δημιουργήσουν από τα άκρα οι Κόμαν-Σανέ. Όσο για την Σάλτσμπουργκ, Αντεγέμι και Ανταμού πραγματοποιούν καταπληκτική χρονιά ενώ οι υπάρχουν σημαντικές απουσίες στην άμυνα (Σολέτ, Ονγκουενέ) που σίγουρα θα δημιουργήσουν «ρήγματα». Τον πρώτο λόγο στο ματς έχει το Over 3.5 σε απόδοση 1.78.

Συνέχεια με τον επαναληπτικό της Λίβερπουλ απέναντι στην Ίντερ. Να θυμήσουμε ότι στο πρώτο ματς η ομάδα του Κλοπ είχε κερδίσει με 2-0 στην Ιταλία. Δεν περιμένω σήμερα από την Λίβερπουλ να ρισκάρει ιδιαίτερα στην αναμέτρηση. Οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να έχουν την κατοχή και να απειλήσουν έτσι ώστε να μπουν στο παιχνίδι με ένα γκολ από νωρίς στον αγώνα. Ωστόσο, θα κληθούν να αγωνιστούν με μία μεγάλη απουσία στον χώρο, αυτή του Νικολά Μπαρέλα.  Οι «ρεντς» από την άλλη πλευρά, θα δώσουν ιδιαίτερη βαρύτητα στην άμυνα με στόχο να κρατήσουν το μηδέν. Δεν υπάρχει λόγος να ανοιχτούν, θα περιμένουν τον αντίπαλο και θα προσπαθήσουν να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση, εκεί όπου υπάρχουν οι Μανέ-Σαλάχ-Ζότα. Έτσι, αναμένω μία ισορροπημένη αναμέτρηση, υπάρχει αξία στο Under 2.5 που βρίσκεται σε απόδοση 2.37.

Οι επιλογές μου:

22:00 Μπάγερν Μονάχου - Σάλτσμπουργκ: Over 3.5 (1.78) / Stoiximan - 10 units
22:00 Λίβερπουλ - Ίντερ: Under 2.5 (2.37) / Stoiximan - 7 units