03/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Χωρίς περιθώρια η Μάλμε (04/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Εδώ είμαστε και σήμερα σε μία μεγάλη μάχη με το κουπόνι της Πέμπτης. Την Τρίτη όλα κύλησαν όμορφα και επιβεβαιώθηκε το 2/2, ενώ χθες δεν είχα την δυνατότητα να γνωρίζω τα αποτελέσματα την ώρα που γραφόταν η στήλη. Απόψε την σκυτάλη παίρνουν Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ και όπως είναι λογικό επικρατεί ένας πανικός. Έχω ξεχωρίσει 3 επιλογές και θα πάμε να τις δούμε αμέσως...

Η πρώτη έρχεται από την Σουηδία και το Μάλμε - Ντουντελάνζ. Η Μάλμε την πάτησε για τα καλά από την Ζαλγκίρις και αποκλείστηκε από την συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που σίγουρα δεν περίμενε. Ο στόχος ήταν να μπει και πάλι στους ομίλους και αυτό το... χαστούκι την επανέφερε στην πραγματικότητα. Πλέον δεν έχει περιθώρια στο Γιουρόπα Λιγκ, με την πρόκριση να είναι μονόδρομος. Η Ντουντελάνζ αποχαιρέτησε επίσης το Τσάμπιονς Λιγκ από την Πιούνικ, χάνοντας μάλιστα με 1-4 στο δεύτερο παιχνίδι. Η ομάδα από το Λουξεμβούργο έχει πολλές αμυντικές αδυναμίες και περιμένω σήμερα να το πληρώσει. Ο άσος με χάντικαπ του ενός γκολ πληρώνει 1,75 στον Stoiximan και είναι η βασική μου επιλογή για σήμερα.

Πάμε και στο Κουόπιο - Γιουνγκ Μπόις. Εδώ η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρο φαβορί τους Ελβετούς, ωστόσο θα πρέπει να αποδειχθεί και στο γήπεδο. Η αφέλεια της Κουόπιο μπορεί να δημιουργήσει κινδύνους, καθώς οι Φινλανδοί παίζουν επιθετικά σε κάθε ματς και είναι... όσα φάμε και όσα πιούμε. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως προέρχεται από 4 σερί G/G & Over 2,5, εκ των οποίων τα 3 ήταν και Over 3,5. Η Γιουνγκ Μπόις μετά από 2 νίκες στο πρωτάθλημα, έμεινε στο 1-1 με την Γκρασχόπερς για να διατηρήσει το μίνι αήττητο. Στον προηγούμενο γύρο πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Λιεπάγια με 2 νίκες και ο στόχος είναι σήμερα άλλη μία νίκη για να πάρει προβάδισμα πρόκρισης. Περιμένω ένα παιχνίδι με πολλά τέρματα και καλό ρυθμό, με το Over 2,5 στο 1,75 της Novibet να είναι ελκυστικό.

Κλείνω με το Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός. Τα δεδομένα λίγο πολύ τα ξέρετε για τον Παναθηναϊκό. Επιστρέφει μετά από χρόνια στην Ευρώπη και θέλει την διάκριση. Οι προσθήκες των Σπόραρ και Βέρμπιτς τον ανεβάζουν επίπεδο, ωστόσο υπάρχουν ακόμα κενά στο ρόστερ και ο Γιοβάνοβιτς έδειξε στα φιλικά πως προτεραιότητα της ομάδας είναι να μην δέχεται γκολ και στη συνέχεια να κυνηγάει το τέρμα που αναζητά. Χαρακτηριστικό είναι πως εμφάνισε 4/5 Under 2,5 στα φιλικά προετοιμασίας, σκοράροντας μόνο στα 2 ματς, δεχόμενος μόλις ένα τέρμα. Με δεδομένο πως το παιχνίδι σήμερα είναι πολύ δύσκολο, περιμένω να δω μία αμυντική προσέγγιση με σκοπό το... κλέψιμο ενός καλού αποτελέσματος. Η Σλάβια είναι μία πολύ δυνατή και έμπειρη ομάδα, όμως σε κλειστές άμυνες ζορίζεται, ενώ αν δεν παίξει και ο επιθετικός Σορ (αμφίβολος), το έργο της γίνεται πιο δύσκολο. Με αυτά τα δεδομένα το Under 2,5 στο 1,82 της Novibet είναι μία σωστή επιλογή που δεν εμπεριέχει μεγάλο ρίσκο.

Με αυτές τις επιλογές θα πορευτούμε σήμερα. Είτε σπάτε τις επιλογές σε δυάδες, είτε πάτε πιο συντηρητικά σε μία αυτούσια τριάδα. Μην ξεχνάτε πως ακόμα είμαστε στην αρχή και χρειάζεται προσοχή στις επιλογές. Εδώ θα είμαστε και αύριο με νεότερες επιλογές, οπότε μείνετε σε εγρήγορση.

 

Οι επιλογές μου:

 

19:00  Κουόπιο - Γιουνγκ Μπόις:  Over 2,5  (1,75)  -  Stoximan  -  12 Stake

20:00  Μάλμε - Ντουντελάνζ:  1 (-1)  (1,75)  -  Novibet  - 15 Stake

20:00  Σλάβια Πράγας - Παναθηναϊκός:  Under 2,5  (1,82)  - Novibet  - 12 Stake