28/05/2022 Previews Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Χάντερσφιλντ - Νότινγκχαμ

Χάντερσφιλντ

 

Φόρμα

Τα έδωσε όλα απέναντι στην Λούτον και τελικά δικαιώθηκε παίρνοντας την πρόκριση στον μεγάλο τελικό. Το 1-0 του επαναληπτικού ήταν αρκετό για να χαρίσει στα Τεριέ μία μεγάλη νίκη, διατηρώντας έτσι το εξαιρετικό σερί που τρέχει εδώ και καιρό (7-2-0). Ο Κορμπεράν έχει καταφέρει να διατηρήσει μία σταθερότητα στην ομάδα σε όλη την διάρκεια της σεζόν και μόνο τυχαία δεν ήταν η προσπάθειά της ακόμα και για την απευθείας άνοδο μέσω της δυάδας. Στο Γουέμπλεί έχει γενικά καλή παράδοση στα πλέι οφς και θέλει να την διατηρήσει με μία ακόμα άνοδο.

 

Απουσίες

Εκτός είναι ξανά ο αμυντικός Πίρσον (37/3), ενώ αμφίβολος είναι ο αμυντικός Τάρτον (41/0).

 

Πιθανή ενδεκάδα

(3-4-3): Nicholls - Lees, Hogg, Colwill - Pipa, Russell, O'Brien, Toffolo - Sinani, Ward, Thomas

 

Bet Info

Έρχεται από 3/5 G/G και 4/6 Under 2,5.

 

Νότινγκχαμ

 

Φόρμα

Μπορεί η χρονιά να ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο, όμως η έλευση του Κούπερ στον πάγκο της κυριολεκτικά την μεταμόρφωσε. Εκεί που πάλευε για την σωτηρία, έκανε ένα τρομερό σερί στο δεύτερο μισό της χρονιάς και τελικά βρέθηκε άνετα στα πλέι οφς. Απέκλεισε δύσκολα την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ στα πέναλτι στα ημιτελικά, έχοντας πάντως κακή εικόνα στο παιχνίδι της. Δίνεται ως φαβορί σήμερα, αλλά έχει δείξει πως αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα αν δεν είναι στην μέρα της. Στο Γουέμπλεί θα παίξει για πρώτη φορά τελικό πλέι οφς και ελπίζει να είναι και τυχερός.

 

Απουσίες

Παραμένουν εκτός ο αμυντικός Λόου (20/1) και ο επιθετικός Γκράμπαν (32/12).

 

Πιθανή ενδεκάδα

(3-4-1-2): Samba - Worrall, Cook, McKenna - Spence, Yates, Garner, Colback - Zinckernagel - Davis, Johnson

 

Bet Info

Προέρχεται από 4/5 G/G και 3/5 Over 2,5.

 

Εκτίμηση

Οι αποδόσεις είναι πλασματικές στον πιο ακριβό τελικό του κόσμου. Η Χάντερσφιλντ ήταν καλύτερη σε όλη την διάρκεια της σεζόν, με τη Νότινγκχαμ να αργεί να πατήσει γκάζι. Το σετ θα έπρεπε να είναι μοιρασμένο και για αυτόν τον λόγο θα πάω στο 1Χ στο 1,75, το οποίο καλύπτει φυσικά και μία πιθανή παράταση.