09/06/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Χαμηλό τέμπο στο Βόλο, σκοράρουν στη Γενεύη

Προγνωστικά Nations League (09/06/2022) | Προγνωστικά |  Ανάλυση |  Στοίχημα |  Αποδόσεις |  Εκτίμηση | Δραγούμης Παπάζογλου

Καλημέρα σε όλους. Με 1/2 έκλεισε η χθεσινή μας μέρα στη στήλη μας καθώς δεν επαληθεύτηκε το συνδυαστικό άσος & Under 4.5 στο παιχνίδι του Βελγίου. Σήμερα θα πορευθούμε εκ νέου με δύο σημεία, πάμε να τα δούμε αναλυτικά..

Ελλάδα - Κύπρος (21:45) - Προγνωστικά στοιχήματος - Εκτίμηση

Ξεκίνημα λοιπόν με το Ελλάδα - Κύπρος που θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο Πανθεσσαλικό. Η ομάδα του Πογέτ έχει κάνει μέχρι στιγμής το 2/2 στον όμιλο της έχοντας νίκες απέναντι σε Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο με το ίδιο σκορ (1-0). Η ελπίδα δείχνει να επιστρέφει και φυσικά ο κόσμος αναμένεται να είναι ο πιο θερμός υποστηρικτής. Μετά από καιρό, η Ελλάδα παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Σωστή άμυνα, σωστές καλύψεις μεταξύ κέντρου και άμυνας ενώ τα μπακ με τα ανεβάσματα τους βοηθούν αρκετά στην δημιουργία επικίνδυνων καταστάσεων αλλά και υπεραριθμίας στην αντίπαλη περιοχή. ο Μπάλντογκ έδειξε θετικά δείγματα ενώ ο Τσιμίκας παραμένει ένας world class παίκτης έχοντας φοβερή μπαλιά. Από την άλλη πλευρά, η Κύπρος δεν πείθει μέχρι στιγμής. Συνεχίζεται η «γκρίνια» για το γεγονός πως ο Κωστένογλου παραμένει στον πάγκο της ομάδας ενώ υπολείπεται ποιότητας σε σύγκριση με την εθνική μας.
Σήμερα, ο Ουρουγουανός προπονητής δεν αναμένεται να αλλάξει προσέγγιση στο ματς. Θα παίξει στην αρχή ανοιχτά για να πετύχει το πρώτο γκολ ενώ έπειτα θα πάρει λιγότερα ρίσκα δίνοντας κυρίως βαρύτητα στο να κρατήσει το μηδέν. Ο Μπακασέτας θα αποτελέσει για ακόμα μία αγωνιστική τον κύριο εκφραστή των επιθέσεων. Ο μέσος της Τραμπζονσπόρ έχει φοβερή τεχνική κατάρτιση ενώ δοκιμάζει αρκετές φορές τα πόδια τους εκτός περιοχής έχοντας μάλιστα πετύχει μέχρι στιγμής και δύο γκολ. Συνεπώς, αναμένω να δω ένα κλειστό ματς με ένα «καθαρό» σκορ τύπου 1-0. Τον πρώτο λόγο στον αγώνα έχει το Under 2.5 σε απόδοση 1.87.

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα μόνο στο bet-planet.gr!

Ελβετία - Ισπανία (21:45) - Προγνωστικά στοιχήματος - Εκτίμηση

Το δεύτερο ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε σήμερα από την διοργάνωση του Nations League είναι το Ελβετία - Ισπανία. Αμφότερες μέχρι στιγμής δεν έχουν πείσει με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει ούτε ένα τρίποντο αυτές τις δύο πρώτες αγωνιστικές. Από την μία πλευρά, η Ελβετία παίζει επιθετικά δίχως να έχει καλύψει μέχρι στιγμής τα αμυντικά της κενά. Από την άλλη πλευρά, κινείται στην μετριότητα η Ισπανία έχοντας δύο σερί ισοπαλίες.
Οι δύο ομάδες πρέπει να ανοιχτούν, πρέπει να σκοράρουν τέρματα, αν φυσικά δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με την κορυφή του ομίλου. Ποιοτικές λύσεις υπάρχει και στα δύο ρόστερ. Από πλευράς γηπεδούχων, Οκαφόρ, Εμπολό και Σεφέροβιτς αποτελούν μία «φονική» επιθετική τριπλέτα που έχει εμπειρία, «φονικό ένστικτο» αλλά και ταχύτητα. Όσο για την ομάδα του Ενρίκε, ο Γκάβι ξέρει να κοντρολάρει άριστα το παιχνίδι στο κέντρο μοιράζοντας σωστά την μπάλα μπροστά για τους Ασένσιο, Μοράτα και Φεράν Τόρες. Αμφότερες εξακολουθούν να έχουν προβλήματα στην άμυνα, pick θα αποτελέσει το Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Στοίχημα και ποδόσφαιρο πάνε μαζί στο bet-planet.gr!

Οι επιλογές μου:

Ελλάδα - Κύπρος: Under 2.5 (1.87) / Stoiximan - 7 units
Ελβετία - Ισπανία: Over 2.5 (1.98) / Stoiximan - 7 units