15/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

WTA Σαν Ντιέγκο (15/10): Το πολωνικό τρένο δεν σταματάει

Ημιτελική φάση στο τουρνουά της WTA στο Σαν Ντιέγκο, με τις τέσσερις τενίστριες να ρίχνονται στη μάχη λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ανάλυση, δύο επιλογές στο κεντρικό κάδρο και 16 units άνοιγμα. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

WTA - Σαν Ντιέγκο 250 

00:00 Ίγκα Σφιόντεκ - Τζέσικα Πέγκουλα

Το πολωνικό τρένο συνεχίζει από εκεί που σταμάτησε στο US open. Μετά την κατάκτηση του τελευταίου -χρονικά- grand slam της σεζόν, η Σφιόντεκ παρουσιάζεται άκρως ανταγωνιστική και δυναμική στο Σαν Ντιέγκο των ΗΠΑ. Δυσκολεύτηκε με την Ζενγκ (2-1 νίκη), αλλά διέλυσε σε straight sets (2-0) και bagel (6-0, στο δεύτερο set) την αμερικανίδα, Κόρι Γκοφ. Η Πέγκουλα, κόρη του πάμπλουτου Τέρενς Πέγκουλα, ιδιοκτήτη των Μπάφαλο Μπιλς (NFL), δεν αγωνίζεται για τα χρηματικά έπαθλα, μόνο για την διασκέδαση, έχοντας στόχο την καταξίωση στο σπορ. Βέβαια, έχει πολύ καλό προφίλ τελευταία, αλλά το πρόβλημα στο 2ο service παραμένει. Θεωρώ πως η Σφιόντεκ θα πάρει όλες τις δεύτερες μπάλες από τη γραμμή σερβίς της αμερικανίδας και θα υπερισχύσει στο court. Το γεγονός να επικρατήσει η Πολωνή με -3,5 games πληρώνει 1.72 και μου αρέσει για τα δεδομένα της αναμέτρησης. Η λογική δείχνει και 2-0 sets, με την φορμαρισμένη Ίγκα να κρίνεται αμείλικτη σε κάθε τομέα. Στήριξη λοιπόν στο no1 κόσμου με handicap. 

ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ LIVE BETTING, JOIN ΣΤΟ TELEGRAM CHANNEL! 

01:15 Ντόνα Βέκιτς - Ντανιέλε Κόλλινς 

Έκανε την έκπληξη και μπήκε στα ημιτελικά η Βέκιτς, κερδίζοντας την Σάκκαρη στον πρώτο γύρο του Σαν Ντιέγκο, ενώ ακολούθησε η επικράτηση κόντρα στην Πλίσκοβα (2-0) κι έπειτα απέναντι στη Σαμπαλένκα (2-1). Σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση (και φόρμα) η τενίστρια από την Κροατία. Άρτιο baseline παιχνίδι και δυναμικό strike στη μπάλα. Η Κόλλινς παλεύει να ανταποκριθεί στα μεγάλα ράλι. Άλλοτε, το πράττει με επιτυχία, κάποιες άλλες στιγμές, όχι. Η αμερικανίδα σίγουρα θα αισθάνεται πιο οικεία στο Σαν Ντιέγκο αλλά η Βέκιτς θα την απειλήσει. Αδικαιολόγητα τόσο μεγάλο underdog η Κροάτισσα, συνεπώς θα κινηθούμε στο +2,5 games πάνω της, σε απόδοση κοντά στον διπλασιασμό (1.98), στη novibet. 

(προτάσεις) 

00:00 Σφιόντεκ - Πέγκουλα: Σφιόντεκ -3,5 games (1.72) / 8 units 

01:15 Βέκιτς - Κόλλινς: Βέκιτς +2,5 games (1.98) / 8 units 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q