07/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

WTA 500 Οστράβα (7/10): Διπλασιάζει η Πέτρα, μένει στο ματς η Μαρτινκόβα

Δυνατό τουρνουά στην Τσεχία, στην πόλη Οστράβα με τρεις τενίστριες από τη χώρα να έχουν προκριθεί στους «8» της διοργάνωσης. Ανάλυση, δεδομένα και δύο σημεία από το σημερινό (7/10) πρόγραμμα σε αποδόσεις 2.00 & 1.80.

Έλενα Ριμπάκινα – Πέτρα Κβίτοβα: Αναμέτρηση με δύο τενίστριες που έχουν ως όπλο το πρώτο τους service αλλά παράλληλα αρκετές αδυναμίες στα μεγάλα rallies. Η Κβίτοβα στόχευε καιρό στο συγκεκριμένο τουρνουά, καθώς διεξάγεται στην πατρίδα της και ως είθισται, ψάχνει διάκριση με σωστό πλάνο και μεθοδικότητα. Η Τσέχα έκανε υπέρβαση επικρατώντας της Πάολα Μπαντόσα (παίκτρια top-10), ούσα εξαιρετική σε όλα τους τομείς. Η Ριμπάκινα θα επιδιώξει να κλείσει την Κβίτοβα στη baseline, δίχως να αφήσει χώρο επίθεση, κάτι που σημαίνει πως αυτομάτως θα ρισκάρει με μπάλες κοντά στις γραμμές, άρα η πιθανότητα για αβίαστα λάθη αυξάνεται. Θεωρώ πως ο διπλασιασμός της Κβίτοβα αξίζει για τα δεδομένα (2.00) και θα ανοίξω 8 units πάνω της.

Για pm επικοινωνία, follow στο instagram!

Τερέζα Μαρτινκόβα – Εκατερίνα Αλεξάντροβα: Εκ διαμέτρου αντίθετο game style και φιλοσοφία ως προς την προσέγγιση του παιχνιδιού. Η μία (Μαρτινκόβα) με σημαντική αντοχή από τη baseline και υπομονή στο παιχνίδι της και η άλλη (Αλεξάντροβα) ιδιαίτερα επιθετική με βαριά χτυπήματα απ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του court. Πιο ασφαλές το παιχνίδι της Μαρτινκόβα, κάτι που σημαίνει πως μπορεί να οδηγήσει σε βίαιες αποφάσεις την προσεχή αντίπαλό της. Είναι ματς ανάμεσα σε δύο Τσέχες που γνωρίζονται πολύ καλά μεταξύ τους, μιας και έχουν προπονηθεί δεκάδες ώρες μαζί. Το γεγονός να κατακτήσει τουλάχιστον ένα set η Μαρτινκόβα πληρώνει 1.80 και προκρίνεται στις τελικές επιλογές.

Δύο ματς, δύο σημεία. Άνοιγμα 18 units σε μονά (και όποιος επιθυμεί και δυάδα). Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας.

(προτάσεις)

19:00 Ριμπάκινα – Κβίτοβα: Κβίτοβα (2.00) / 8 units

21:30 Μαρτινκόβα – Αλεξάντροβα: Μαρτινκόβα +1,5 sets (1.80) / 10 units

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q