30/09/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

WTA 250 Πάρμα (30/9): Δεν θα είναι εύκολο το απόγευμα της Μαρίας

Καλημέρα, καλό ΠΣΚ σε όλους. Η δράση στο 250άρι τουρνουά στην ιταλική πόλη Πάρμα, συνεχίζεται. Η Μαρία Σάκκαρη συγκεντρώνει όλο το ενδιαφέρον πάνω της, έπειτα από την καταπληκτική πορεία που έχει σημειώσει. Ναι μεν με ζητήματα στο παιχνίδι της, αλλά ανεβάζει εκεί που πρέπει την απόδοσή της. Ημιτελικός με ανάλυση & σημείο. 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ FREE SPINS & FREE BET! 

WTA 250 Πάρμα (χωμάτινη επιφάνεια)

(16:00) Μαρία Σάκκαρη - Ντάνκα Κόβινιτς: Τρεις νίκες στον δρόμο για τα ημιτελικά, όλες με τον ίδιο τρόπο. Τρεις ανατροπές για την Μαρία Σάκκαρη, η οποία έδειξε χαρακτήρα στο 2ο και στο 3ο set της κάθε αναμέτρησης. Στο παιχνίδι της εντοπίζονται προβλήματα, από το δεύτερο service μέχρι τα dropshots που επιχειρεί, όμως πάντα βρίσκει τον τρόπο να κλείνει κάθε αντίπαλο στη baseline και να τον σφυροκοπεί. Υπάρχει εξήγηση, διότι το επίπεδο στο 250άρι της Πάρμα είναι χαμηλό. Κοντράρεται με την Κόβινιτς, την Μαυροβούνια που άφησε νοκ άουτ την Τζασμίν Παολίνι (ιταλίδα) στον προηγούμενο γύρο σε straight κατάσταση (2-0 sets), σημειώνοντας εξαιρετικό ποσοστό σε κερδισμένους πόντους πίσω από το πρώτο service (72%). Για την ακρίβεια κέρδισε τους 23 από τους 32 που παίχτηκαν.

Η αναμέτρηση δεν θα είναι εύκολη για τη Σάκκαρη. Βέβαια, κάποια στιγμής ίσως αποκτήσει μεγαλύτερη διάρκεια στο παιχνίδι της, ούσα δυναμική στο χώμα (της ταιριάζει ιδιαίτερα στο game style της) αλλά η Κόβινιτς είναι επικίνδυνη από όλες τις πλευρές του court, έχοντας υπομονή στη baseline. Εν κατακλείδι, θεωρώ πως η Σάκκαρη δεν θα έχει εύκολο απόγευμα. Η Κόβινιτς πιέζει, εκτελεί από το mid-court διαδοχικά και μοιάζει σταθερά από τη service line, ιδίως στο πρώτο χτύπημα. Το γεγονός να πάρει ένα, τουλάχιστον, set η Μαυροβούνια πληρώνει στο 1.75 και μου αρέσει για τα δεδομένα της αναμέτρησης (10 units). 

(η πρόταση) 

16:00 Σάκκαρη - Κόβινιτς: Κόβινιτς +1,5 sets (1.75)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q