11/10/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

WTA 250 Κλουζ (11/10): Επιστρέφει και δελεάζει

Καλημέρα. Τρέχει το 250άρι στη Ρουμανία (Κλουζ). Δύο επιλογές έχουν προκύψει από τη σημερινή (11/10) ανάγνωση του προγράμματος σε αποδόσεις 1.93 & 1.80. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

SUPER ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET, ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟΚΤΗΣΕ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ ΜΕ FREE SPINS & FREE BET! 

WTA Κλουζ 250 

(14:30) Βικτόρια Γκόλουμπιτς - Ντάιαν Πάρι: Διαφορετική προσέγγιση όσον αφορά στις συμμετοχές τους στα πιο πρόσφατα τουρνουά της WTA. Η Γκόλουμπιτς έπαιξε στο Ταλίν, όπου αποκλείστηκε στον 2ο γύρο και η Πάρι στην Τυνησία, δεχόμενη την ήττα στο 3ο παιχνίδι, από την Κουντερμέτοβα. Υπάρχει διαφορά εμπειρίας και δυναμικής στο εν λόγω ζευγάρι. Η Γκόλουμπιτς αποτελεί μια τενίστρια με σπάνιο στυλ παιχνιδιού, καθώς επιλέγει το one-handed backhand, το οποίο κρίνεται ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν βρεθεί στη μέρα της. Η Πάρι μαζεύει παραστάσεις προϊόντος του χρόνου. Αποτελεί το next big thing του γυναικείου γαλλικού τένις και αρκετοί (σπόνσορες κατά κύριο λόγο), ποντάρουν πάνω της. Η Γκόλουμπιτς στις σκληρές επιφάνειες δείχνει πιο έτοιμη. Στοχεύει ψηλά στο 250άρι της Κλουζ και δικαιολογημένα είναι σε αποδόσεις φαβορί. Θα στηρίξουμε το handicap -3,5 games πάνω της, σε τιμή 1.93 στη novibet. 

Για pm επικοινωνία, follow στο instagram! 

(18:00) Τζίνι Μπουσάρ - Ανελίνα Καλίνινα: Η αναμέτρηση που θα προσελκύσει περισσότερο, καθώς κάνουμε λόγο για την Καναδή, Τζίνι Μπουσάρ, η οποία βρίσκεται σε ένα σημείο επαναπρογραμματισμού στο tour. Έμεινε εκτός δράσης για καιρό. Μία ο τραυματισμός, μία η επιλογή για γενικότερη αποχή τα τενιστικά δρώμενα, την έφεραν σε σημείο να αγωνίζεται σε μικρά τουρνουά. Επανεμφάνιση με 2/2 στα προκριματικά της Οστράβα κόντρα σε Γκάλφι και Ντοντέν, αποκλεισμός στον 1ο γύρο του βασικού ταμπλό από την ανώτερη Μπένσιτς. Το πρώτο της service παραμένει μαγικό. Ίσως και πιο μεστό - βελτιωμένο σε σύγκριση με το παρελθόν. Πιο ολοκληρωμένο το παιχνίδι της πλέον. Η Καλίνινα ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό κατά τη διάρκεια του Σεπτεμβρίου, δηλώνοντας αποχώρηση στον 2ο γύρο του us open. Έχω την αίσθηση πως η Μπουσάρ βρίσκεται δύο σκάλες πάνω στην παρούσα φάση, τόσο στον τομέα της φυσικής - σωματικής κατάστασης, όσο και αμιγώς στο τενιστικό κομμάτι. Πάμε στο handicap -1,5 games πάνω της, σε απόδοση 1.80 στη novibet. 

(προτάσεις)

14:30 Γκόλουμπιτς - Πάρι: Γκόλουμπιτς -3,5 games (1.90) / 10 units 

18:00 Μπουσάρ - Καλίνινα: Μπουσάρ -1,5 games (1.80) / 10 units 

Δύο σημεία, με 20 units συνολικό άνοιγμα (10 & 10 σε μονά). Όποιος επιθυμεί, με χαμηλότερο stake, παίρνει και τη δυάδα. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις