30/06/2022 Blog Γράφει ο Θάνος Καλόγηρος

Wimbledon (30/6): Ο ρόλος του «the coach» και δύο σημεία στη WTA

Ημέρα no4 στο Wimbledon και η δράση συνεχίζεται στο All England Club. Ανάλυση, προσέγγιση και εστίαση σε δύο επιλογές. Άνοιγμα 12 units, σε μονά. Για όλο το live betting, join σε twitter & telegram channel. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά... 

(16:30) Λόρεν Ντέιβις - Αμάντα Ανισίμοβα: Αμφότερες πραγματοποίησαν δυναμικό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Η Ανισίμοβα ήταν ολίγον πιο πειστική, καθώς διέλυσε την Γουάν (2-0 sets, 6-3, 6-4) ούσα κυρίαρχη καθ' όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης. Σημείωσε το εξωπραγματικό 89% σε κερδισμένους πόντους πίσω από 1st serve και αναμφίβολα βρίσκεται μέσα στα φαβορί για τα ημιτελικά του Wimbledon... και βάλε. Πρώτος στόχος, να ξεπεράσει το εμπόδιό της συμπατριώτισσάς της, Ντέιβις. Μια βραχύσωμη baseliner με καλή επαφή στο γρασίδι, αλλά όχι κάτι το ιδιαίτερο ως extra όπλο στη φαρέτρα της. Μέτρια χαρακτηριστικά, ασθενές service game. Εκτιμώ πως η ταχύτητα, το βαρύ χτυπήματα και η σοβαρότητα της Ανισίμοβα από τη baseline θα της δώσουν νίκη με -4,5 games handicap, γεγονός που προσφέρεται σε απόδοση 1.80, στη novibet. 

Προσφορά* για όλους δωρεάν χωρίς κατάθεση!

(19:05) Κίρστεν Φλίπκενς - Σιμόνα Χάλεπ: Η εποχή Μουράτογλου, ως επικεφαλής στο team της Χάλεπ, θα τεσταριστεί στο εν λόγω τουρνουά. Η Σιμόνα βρίσκεται σε ένα mood επιστροφής στο υψηλότερο επίπεδο και σίγουρα ο the coach, γνωρίζει τον τρόπο και διαθέτει την τεχνογνωσία. Η Φλίπκενς αποκλείστηκε στον 3ο γύρο του Ίστμπουρν. Δεν εντυπωσίασε, χαμηλή ποιότητα χτυπήματων και ταχύτητες στα μέτρα της Ρουμάνας (προφανώς). Η Χάλεπ ξεκίνησε εξαιρετικά, επικρατώντας της Μούτσοβα (2-0 sets), σημειώνοντας απίστευτα ποσοστά στο δεύτερο service, σε κερδισμένους πόντους. Πήρε τους 9 από τους 12 που παίχτηκαν και παρουσίασε σταθερότητα σε όλο το court. Κλασική all-around παίκτρια με έφεση στα μεγάλα rallies. Πάμε με το αρνητικό handicap (-5,5) πάνω της, σε απόδοση 1.80. 

Θέλεις να «ξεκλειδώσεις» special bets σε stories; Έλα στην παρέα του INSTAGRAM

(προτάσεις)

Ντέιβις - Ανισίμοβα: Ανισίμοβα -4,5 games (1.80) / 7 units 

Φλίπκενς - Χάλεπ: Χάλεπ -5,5 games (1.75) / 7 units 

Αυτά για σήμερα (30/6). Ήρεμο τέμπο, με 12 units άνοιγμα, από 7 σε κάθε μονό (όποιος επιθυμεί αγοράζει και δυάδα, με χαμηλότερο stake). Καλές επιλογές, καλή τύχη σε όλους μας. 

*ισχύουν όροι & προϋποθέσεις 

Ακολουθήστε το Bet-Planet:

Twitterhttps://twitter.com/betplanetgr 
Instagramhttps://www.instagram.com/betplanetgr/ 
Facebookhttps://www.facebook.com/betplanetgr 
Youtubehttps://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q