22/10/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

U.S.A. Grand Prix: Ο Δεύτερος και ο First of the Rest

Μετά από 18 Grand Prix, η Formula 1 2022 έχει πρωταθλητή. Με την αξία του λοιπόν ο Max Verstappen κατέκτησε μαθηματικά τον 2ο τίτλο της καριέρας του, με τρόπο, εμφανώς πιο εύκολο από τον περσινό. Αυτή την εβδομάδα το tour μεταφέρεται στην Αμερική, όπου πλέον θα δοθεί μάχη για την 2η θέση. Στα βραδινά λοιπόν προκριματικά σήμερα λοιπόν οι Leclerc και Sainz θα προσπαθήσουν να αποσπάσουν από τον Μεξικανό Perez την 2η θέση. Πάμε λοιπόν όμορφα να τερματίσουμε την χρονιά που έχουμε στρώσει τόσο καλά. Ξεκινάμε.

 

Διαφορά νίκης προκριματικών: Πάνω από το δέκατο

Σε ένα σιρκουί όπως αυτό στο Austin, όπου δίνονται περιθώρια λάθους στις αγωνιστικές γραμμές, είναι σπάνιο φαινόμενο να βλέπουμε πολύ μικρές διαφορές στους κορυφαίους. Από την άλλη, δεν περιμένω πως θα ξεφύγει η διαφορά του πρώτου από τον δεύτερο αφού πλέον η Ferrari οφείλει να κερδίσει την δεύτερη θέση για να έχει να δώσει κάτι στον λαό της, την στιγμή που η Red Bull είναι διψασμένη για το 1-2. Συνοψίζοντας θα επιλέξουμε την διαφορά νίκης να είναι μεταξύ 0.1-0.25 δευτερόλεπτα στο 2.50 της Bet365.

 

Να τερματίσει στους βαθμούς: Ποντάρισμα στον Daniel και τον Vettel

Δυστυχώς έχουμε φτάσει στο σημείο του πρωταθλήματος όπου πλέον συζητάμε για τους τελευταίους βαθμούς της χρονιάς και της προσπάθειες για την τελική κατάταξη οδηγών και ομάδων στο πρωτάθλημα. Πέρα από τον αγώνα για την 2η θέση, εξίσου μεγάλη μάχη θα γίνει στο πρωτάθλημα των κατασκευαστών για την first of the rest θέση (4η) μεταξύ McLaren και Alpine.

Γενικότερα, ο Lando έχει κουβαλήσει όλη την McLaren στην πλάτη του, σημειώνοντας πολύ καλές θέσεις, την στιγμή που ο Daniel πέρασε μια πολύ δύσκολη χρονιά. Στους τελευταίους αγώνες ωστόσο, ο Αυστραλός έχει δείξει σημάδια βελτίωσης και θεωρώ πως αξίζει το ποντάρισμα που τον θέλει να τερματίζει στους βαθμούς.  Ωστόσο με δεδομένο πως και o Lando θα τερματίσει στην βαθμολογούμενη δεκάδα, θα κινηθούμε στο 2.35 που θέλει και τα δυο μονοθέσια της McLaren στους βαθμούς.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με τον Τερματισμό του Vettel στους βαθμούς. Παρά τις περίεργες εμφανίσεις του Γερμανού 4άκις πρωταθλητή στα προκριματικά, οι επιδόσεις του στους αγώνες είναι σχεδόν πάντα, αξιοθαύμαστη με δεδομένο την φετινή Aston Martin. Περιμένω στην Αμερική, ο Sebastian να δείξει για ακόμη μια φορά το ταλέντο και την εμπειρία του στον τιμόνι και να τερματίσει εύκολα στους βαθμούς «χαρίζοντας» μας το 1.83.

 

 

Αυτά για σήμερα, συνεχίζουμε να τα λέμε μέσω Telegram και Twitter ενώ αύριο θα έχουμε και βίντεο-ανάλυση στον κανάλι του πλανήτη μας στο YouTube.

(οι επιλογές μου)

Διαφορά νίκης προκριματικών: Μεταξύ 0.1 και 0.25 δευτ. (2.50)/Bet365/15 units

Να τερματίσει στους βαθμούς: Daniel Ricciardo (2.00)/ 15 units

Να τερματίσει στους βαθμούς: Sebastian Vettel (1.83)/ 20 units

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα