23/10/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

USA Grand Prix: Στον αγώνα για την 2η θέση

Μετά από 17 Grand Prix, ο Max Verstappen στέφθηκε άξια παγκόσμιος πρωταθλητής για την Formula 1 2022, και όλα δείχνουν πως δεν θα σταματήσει εδώ. Το grid μεταφέρεται στην Αμερική, όπου ο Carlos Sainz κατέκτησε την pole position την στιγμή που οι Charles Leclerc και Sergio Perez θα εκκινήσουν πιο πίσω θέσεις της σχάρας εκκίνησης λόγω ποινών, παρά τις πολύ καλές τους εμφανίσεις. Έτσι λοιπόν, Carlos Sainz και Max Verstappen θα οδηγήσουν την κούρσα με τα ασημένια βέλη να ακολουθούν στην αμέσως επόμενη σειρά. Πάμε να δούμε τι έχουμε στα στοιχηματικά για το USA Grand Prix.

 

Πρωτοπόρος μετά τον πρώτο γύρο: Από νωρίς μπροστά ο Max

Με τόσες πολύ καλές εκκινήσεις και την ψυχολογία που διακατέχει αυτή την στιγμή τον Ολλανδό, είναι αδύνατο να μην περιμένουμε να σαρώσει στην Αμερική. Ο Max σήμερα, για ακόμη μια φορά θα αποδείξει πόσο άξια κέρδισε τον φετινό του τίτλο κερδίζοντας και αυτόν τον αγώνα. Συγκεκριμένα θεωρώ πως από τον πρώτο κιόλας γύρο, θα καταφέρει να προσπεράσει τον Carlos Sainz και να ηγηθεί της κούρσας από νωρίς. Στο 2.80 το να είναι πρωτοπόρος μετά τον πρώτο γύρο ο Max Verstappen και το επιλέγουμε ως το πρώτο σημείο της ημέρας.

 

Διαφορά νίκης: Πάλι μόνος του ο Ολλανδός

Συνδεδεμένο με το πιο πάνω bet, θα ποντάρουμε εδώ η διαφορά νίκης να ξεπεράσει τα 10 δευτερόλεπτα. Ο Max θεωρώ πως θα είναι από νωρίς μπροστά και ιδιαίτερα προς τους τελευταίος γύρους, το μονοθέσιο της Red Bull έχει δείξει πως μπορεί να κάνει την μεγάλη διαφορά. Χωρίς περισσότερες φανφάρες, επιλέγουμε διαφορά νίκης πάνω από 10 δευτερόλεπτα στο 2.35.

 

Ταχύτερος γύρος: Κάθε βαθμός μετράει για την 2η θέση

Ο Μονεγάσκος έχασε επίσημα την μάχη για τον τίτλο, σε μια πολύ κακή χρονιά από πλευράς διαχείρισης για την Ferrari, και πλέον τα μάτια του είναι στραμμένα στην 2η θέση που αυτή την στιγμή κατέχει ο Sergio Perez, με έναν περισσότερο βαθμό. Σήμερα λόγω ποινής θα εκκινήσει από την 12η θέση και θα βρίσκεται συνεχώς σε μια διαδικασία προσπεράσεων και κυνηγιού των βαθμών. Θα κάνει συνέχεια γρήγορους γύρους εκμεταλλευόμενος το DRS κάτι που θα του δώσει το μωβ διακριτικό δίπλα στο όνομα του, πολλές φορές. Τελικά πιστεύω πως θα καταφέρει να το κρατήσει και να μας επιβεβαιώσει το πολύ καλό 3.75.

 

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Με ασφάλεια στην Αμερική

Εύκολες προσπεράσεις σε ένα όχι ιδιαίτερα δύσκολο σιρκουί. Οι συνθήκες ευνοούν το over 17.5 σε απόδοση 3.00 που θα αποτελέσει το τελευταίο σημείο του σημερινό USA Grand Prix. Πιο αναλυτικά, οι πιλότοι όπως είδαμε γενικότερα φέτος, είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και αποφεύγουν τις επικίνδυνες κινήσεις. Το πρωτάθλημα είναι πλέον στον επίλογο και πολλού οδηγοί δεν κυνηγάνε κάτι συγκεκριμένο. Ο τριπλασιασμός αξίζει τον ρίσκο σε κάθε περίπτωση.

 

(οι επιλογές μου)

Πρωτοπόρος μετά τον πρώτο γύρο: Max Verstappen (2.80)/15 units

Διαφορά νίκης: Πάνω από 10 δευτ. (2.35)/15 units
Ταχύτερος
γύρος: Charles Leclerc (3.75)/10 units

Αριθμός καταταγμένων οδηγών: Over 17,5 (3.00)/10 units

 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα