20/04/2022 Previews Γράφει ο Siciliano .

Ουντινέζε - Σαλερνιτάνα (20/4)

Ρεπορτάζ Ουντινέζε

Τί κι αν έλειπε ο πρώτης της σκόρερ Μπετο, έπαιξε και πάλι δημιουργικό ποδόσφαιρο, φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα την Έμπολι και κατήγαγε ακόμα μία σπουδαία νίκη (4-1) στο στάδιο Φρίουλι. Η Ουντινέζε είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του τελευταίου διμήνου στο καμπιονάτο κι έχει σκαρφαλώσει στην δωδέκατη θέση, με την ενδέκατη πάντως να είναι το ταβάνι της για φέτος. Ειδικά στο δημιουργικό κομμάτι του παιχνιδιού οι ποδοσφαιριστές της έχουν αποκτήσει επιτέλους την απαιτούμενη χημεία για να παράγουν με ευκολία τελικές προσπάθειες, 6-7-3 με 8 under-8 over η φετινή συγκομιδή των μπιανκονέρι στο Ούντινε.

 

Απουσίες

Εκτός ο σέντερ φορ Μπέτο.

 

Στατιστικά

8 συνεχόμενα γκολ/γκολ μετράει η Ουντινέζε.

 

Ρεπορτάζ Σαλερνιτάνα

Η Ανάσταση του Κυρίου για τους καθολικούς συνέπεσε με την αγωνιστική ανάσταση των γκρανάτα, οι οποίοι πήραν μία εξαιρετικά σημαντική νίκη (1-2) μέσα στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια με τέρματα των Φάτσιο και Λουρένκο πριν ακόμα συμπληρωθούν δέκα λεπτά παιχνιδιού. Με το τρίποντο αυτό η ομάδα του Σαλέρνο έφτασε στο -9 από την ζώνη της σωτηρίας αλλά έχει δώσει δύο παιχνίδια λιγότερα (το ένα είναι το αποψινό) και κατά συνέπεια μπορεί να ελπίζει στο ''θαύμα''. Πάμπολλες φορές έχει προηγηθεί η ομάδα του Νικολά φέτος αλλά τις περισσότερες δεν έχει κρατήσει το προβάδισμα, 3-2-11 με 11/16 over η συγκομιδή μακριά από την Καμπανία.

 

Απουσίες

Αμφίβολοι οι Ρουτζέρι (Α) και Κουλιμπαλί (Μ).

 

Στοιχηματική εκτίμηση

Στα καλύτερα της βρίσκεται η Ουντινέζε, τα παιχνίδια της οποίας όμως ξεκινούν σταθερά από το 1-1, τη στιγμή που η Σαλερνιτάνα δίνει ακόμα έναν αγώνα επιβίωσης. Η ανάγκη αλλά και οι πρόσφατες επιδόσεις τους μας οδηγούν στη λύση του γκολ/γκολ & over (2.20 stoiximan).