05/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Τριπλέτα επιλογών σε value αποδόσεις

Καλημέρα σε όλους. Δεν κύλησε ιδανικά η χθεσινή μέρα καθώς κάναμε το 1/2 στη στήλη μας και το 0/4 στο live μας. Δυνατή «σφαλιάρα», πρέπει να επιστρέψουμε στα θετικά αποτελέσματα και η αρχή θα γίνει σήμερα. Τρεις επιλογές ξεχώρισα από το Σαββατιάτικο πρόγραμμα, πάμε να τις δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Οσασούνα - Βιγιαρεάλ στις 15:00. Συνεχίζει να απογοητεύει η Οσασούνα που  παρότι είχε ένα δυναμικό ξεκίνημα στη χρονιά δεν κατάφερε να το συντηρήσει μέσα στη σεζόν. Δέχθηκε δεύτερη σερί ήττα, αυτή τη φορά με 1-0 απέναντι στην Ρεάλ Σοσιεδάδ, πρόβλημα εξακολουθεί να παραμένει τα τέρματα που δέχεται στο ανοιχτό παιχνίδι. Δεν δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις με τα xGoals να βρίσκονται στον... πάτο (μόλις  0.42 στο προηγούμενο παιχνίδι). Από την άλλη πλευρά, η Βιγιαρεάλ «γύρισε τον διακόπτη» εμφανίζοντας άκρως ανταγωνιστική εικόνα στις αναμετρήσεις της. Έπιασε την 7η θέση ωστόσο ιδανικό θα ήταν να βρεθεί στην πρώτη τετράδα, όπου και απέχει μόλις τρεις βαθμούς. Στο σημερινό ματς σαφώς και οι φιλοξενούμενοι είναι το απόλυτο φαβορί. Θα τρέξουν το γήπεδο με τους Τσικουέζε και Μορένο από τα άκρα ενώ οι αλλαγές των θέσεων μεταξύ των Πίνο-Νταντζουμά δημιουργούν συνεχώς προβλήματα σε κάθε αντίπαλο. Υπάρχει αξία στο διπλό σε απόδοση 2.12, θα επιλεχθεί.

Συνέχεια με Premier League και τον αγώνα της Μπέρνλι κόντρα στην Τσέλσι (17:00). Η Μπέρνλι έχει βοηθηθεί αρκετά από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα καθώς δείχνουν ότι μπορούν να προσφέρουν αυτά που θέλει ο κόουτς Ντάις. Οι γηπεδούχοι μετράνε μόλις μία ήττα στα τελευταία τέσσερα ματς παραμένοντας ωστόσο εντός ζώνης υποβιβασμού. Όσο για την Τσέλσι, δυσκολεύτηκε στο κύπελλο πήρε όμως την πρόκριση με 3-2, στην έδρα της Λούτον. Επικρατεί απογοήτευση λόγο της μη κατάκτησης του Καραμπάο Καπ ενώ τα πράγματα στο κλαμπ είναι μπερδεμένα μετά και την γνωστοποίηση της πώλησης της ομάδας από τον Ρομάν Αμπράμοβιτς. Στα του ματς, αναμένω από τους γηπεδούχους να εκμεταλλευτούν τις στημένες φάσεις. Διαθέτουν ύψος και ποιότητα με τον Βέγχορστ να είναι ένας «κίλερ» μέσα στο κουτί. Θα επιδιώξει να δώσει γρήγορο ρυθμό στην αναμέτρηση η Τσέλσι καθώς έχει παίκτες ποιοτικούς που μπορούν να κάνουν την διαφορά και να σκοράρουν τέρματα σε μία ασταθή άμυνα. Υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να δούμε ένα ματς με γκολ και από τις δύο ομάδες, σε πρώτο πλάνο βρίσκεται το GG σε απόδοση 2.30.

Τέλος θα ασχοληθούμε με το Νιουκάστλ - Μπράιτον, την ίδια ώρα. Δεν σταματάει με τίποτα το «τραίνο» που λέγεται Νιουκάστλ. Παραμένει αήττητη για έξι σερί παιχνίδια με πιο πρόσφατο ματς την επικράτηση με 2-0 στην έδρα της Μπρέντφορντ. Από την άλλη πλευρά, σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της παρουσιάζει η Μπράιτον που προέρχεται από τρεις σερί ήττες δίχως μάλιστα να έχει σκοράρει κάποιο γκολ. Πιστεύω πως στο σημερινό ματς οι γηπεδούχοι θα είναι και η κυριάρχη ομάδα. Ο Χάουι ξέρει να παίρνει το 100% από τους παίκτες του. 4-3-3 από τον Άγγλο τεχνικό με τον Γουίλοκ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο και τους Φρέισερ-Μέρφι από τα άκρα να έχουν ως μοναδικό στόχο την «τροφοδότηση» του έμπειρου Γούντ. Ο Σέλβι θα οργανώσει το παιχνίδι ενώ χρήσιμες βοήθειες θα προσφέρει σε ρόλο οχταριού ο ποιοτικός Ζοέλιντον. Pick από την αναμέτρηση θα αποτελέει ο άσος σε απόδοση 2.85.

Οι επιλογές μου:

15:00 Οσασούνα - Βιγιαρεάλ: 2 (2.12) / Stoiximan - 7 units
17:00 Μπέρνλι - Τσέλσι: GG (2.30) / Stoiximan - 7 units
17:00 Νιουκάστλ - Μπράιτον: 1 (2.85) / Stoiximan - 5 units