15/08/2022 Blog Γράφει ο Δημήτρης Ρίζος

Το τάιμινγκ ευνοεί τους Τούρκους (16/08)

Χαιρετώ όλους τους φίλους του betplanet! Ελπίζω να περάσατε καλά όλοι χθες, να ξεκουραστήκατε και για όσους δούλευαν μακάρι να ήταν όσο το δυνατόν καλύτερη η δουλειά σας λόγω πίεσης κόσμου. Εμείς εδώ στα δικά μας τα στοιχηματικά, συνεχίζουμε τον μαραθώνιο με πίστη, δουλειά και όρεξη μόνο για θετικά αποτελέσματα. Το μενού έχει σήμερα Τσάμπιονς Λιγκ για τα πλέι οφς της διοργάνωσης, καθώς βρισκόμαστε πλέον μόλις ένα βήμα μακριά από τους αγαπημένους μας ομίλους. Σήμερα έχουμε το πρώτο πιάτο με 3 αγώνες και οι 2 βγάζουν ελκυστικές επιλογές. Πριν τις δούμε να αναφέρω πως αν και σκέφτηκα να ασχοληθώ με την Αγγλία, τελικά την άφησα διότι πραγματικά ακόμα δεν υπάρχει κάτι αξιόλογο. Οι ομάδες βρίσκονται σε στάδιο που ακόμα ψάχνονται, οπότε λίγο υπομονή...

Η πρώτη επιλογή έρχεται από το Κοπεγχάγη - Τραμπζονσπόρ. Η Κοπεγχάγη δεν βρίσκεται στα καλύτερά της φέτος και αν συνεχίσει έτσι θα έχει προβλήματα και στο πρωτάθλημα. Στο τελευταίο της ματς έχασε με 1-3 από την Ράντερς φτάνοντας τις 3 ήττες στις 5 πρώτες αγωνιστικές. Το αρνητικό είναι πως άμυνά της παραπαίει έχοντας δεχτεί 10 γκολ σε αυτά τα ματς, με τα 4 από τα 5 παιχνίδια να εμφανίζουν το G/G & Over 3,5 δείγμα της φιλοσοφίας της φέτος. Με τέτοια εικόνα θα ζοριστεί πολύ από την έτοιμη Τραμπζόν. Οι περσινοί πρωταθλητές Τουρκίας ξεκίνησαν ιδανικά στις εγχώριες διοργανώσεις. Αφού κέρδισαν το Σούπερ Καπ κόντρα στην Σίβασπορ με 4-0, έκαναν το 2/2 και στο πρωτάθλημα χωρίς να δεχτούν γκολ, δείχνοντας πανέτοιμοι για την σημερινή αναμέτρηση. Οι αποδόσεις στο ματς θα έπρεπε να είναι μοιρασμένες, αφού η αξία βρίσκεται ξεκάθαρα προς τα δεξιά. Το Χ2 στο 1,75 στον Stoiximan είναι η πιο δυνατή μου επιλογή και την κρατάω ζεστά.

Η δεύτερη στάση έρχεται στο Ρέιντζερς - Αϊντχόφεν. Σαν να ξύπνησε η Ρέιντζερς για τα καλά, καθώς μετά το 3-0 και την πρόκριση επί της Ουνιόν στο Τσάμπιονς Λιγκ, ακολούθησε και το 4-0 επί της Σεντ Τζόνσον για το πρωτάθλημα. Οι Σκωτσέζοι έρχονται από 3 σερί νίκες χωρίς να δεχτούν γκολ και με φόρα θέλουν να πάρουν ένα ακόμα καλό αποτέλεσμα απόψε. Εντός έδρας είναι ισχυροί και θα μπουν με ορμή για να πετύχουν κάποιο γκολ. Δύσκολο το ματς όμως, αφού οι Ολλανδοί έρχονται από την τεράστια πρόκριση επί της Μονακό στην παράταση, με το κλίμα να είναι εξαιρετικό. Στην συνέχεια ακολούθησε το 2-5 εκτός έδρας κόντρα στην Γκόου Αχέντ Ιγκλς για το πρωτάθλημα, με την επίθεση της να φτάνει τα 17 τέρματα στα πρώτα 5 επίσημα παιχνίδια της στην σεζόν! Ξεκάθαρα ο Φαν Νίστελροϊ έχει μία επιθετική προσέγγιση και η ομάδα του αποδίδει τα μέγιστα στην γραμμή κρούσης, ειδικά σε περιπτώσεις που το παιχνίδι... γέρνει προς την αντίπαλη μεριά. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες δεν θα μείνουν στο μηδέν, αλλά εκτιμώ πως το ρίσκο αξίζει προς τα δεξιά και την PSV. Το συνδυαστικό Χ2 & Over 1,5 στο 2,00 της Novibet είναι μία καλή επιλογή.

Με αυτά τα δύο ματς θα πάμε σήμερα. Δεν μπλέκω με κάτι άλλο προσωπικά. Στο ίσιο τέμπο θα πάμε και στην αυριανή μέρα και την Πέμπτη ίσως αυξηθούν οι επιλογές λόγω των πολλών παιχνιδιών. Μέχρι τότε καλή τηλεθέαση στα σημερινά παιχνίδια!

 

Οι επιλογές μου:

 

22:00  Κοπεγχάγη - ΤραμπζονσπόρΧ2  (1,75)  - Stoiximan  - 15 Stake

22:00  Ρέιντζερς - ΑϊντχόφενΧ2 & Over 1,5  (2,00)  - Novibet  - 12 Stake