24/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Το σημείο της ημέρας (24/9)

Η στήλη με το δυνατό σημείο της ημέρας, καταπιάνεται με την αναμέτρηση Τσεχία - Πορτογαλία (21:45), στο πλαίσιο του Group A για το Nations League. Ανάλυση, στοιχεία, στατιστικά, προγνωστικό (1.80). 

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Τσεχία - Πορτογαλία (24/09/2022) προγνωστικά στοιχήματος 

• Ρέφερι της αναμέτρηση ο Σρένταν Γιοβάνοβιτς (Σερβία)

• Α' γύρος Πορτογαλία - Τσεχία: 2-0 

• Από 2 σερί ήττες προέρχεται η Τσεχία

• 4/5 under 2,5 για την Πορτογαλία 

Έπειτα από το μεταβατικό Euro 2020, η Τσεχία δείχνει να έχει χάσει την ποδοσφαιρική της αίγλη, σαν να άφησε εκεί τις δυνάμεις της και τα κίνητρά της (έφτασε στους «8» της διοργάνωσης). Από την άλλη, η Πορτογαλία έχει την πρόκληση του Μουντιάλ 2022 στον ορίζοντα, τον προσεχή Νοέμβριο. Υπάρχουν πολλά παράπονα για τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φερνάντο Σάντος, για τον οποίο τα πορτογαλικά media αναφέρουν πως «έχει το καλύτερο ρόστερ της δεκαετίας στα χέρια του, και δεν το εκμεταλλεύεται».

Παράπονα και από τον Ρουμπέν Αμορίμ (προπονητής Σπόρτινγκ), για τις κλήσεις. Όπως και να 'χει, οι Πορτογάλοι διαθέτουν σημαντική ποιότητα. Σταθερή και γρήγορη ομάδα, με superstars σε όλες τις γραμμές. Θεωρούμε πως το διπλό σε απόδοση 1.80 έχει βάσεις και λογική, συνεπώς το εν λόγω σημείο προκρίνεται ως η δυνατή επιλογή της ημέρας (24/9) από το Nations League. 

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ)

21:45 Τσεχία - Πορτογαλία: 2 (1.80) 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q