02/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Το σημείο της ημέρας (2/10)

Η στήλη με το δυνατό σημείο της ημέρας, καταπιάνεται με την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (21:30), στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League, με ανάλυση, προγνωστικό και απόδοση από το pamestoixima.gr! 

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (02/10/2022) προγνωστικά στοιχήματος 

 • Ρέφερι της αναμέτρησης ο Βάινμπεργκερ (Αυστρία)

 • Απόλυτος με 5/5 ο Παναθηναϊκός στο πρωτάθλημα 

 • Δύο διαδοχικά under 2,5 για τον ΠΑΟΚ 

Ο ορισμός του τεστ χαρακτήρα για τους «πράσινους», οι οποίοι συνεχίζουν μόνοι απόλυτοι στη Super League με σερί 5/5. Πρώτοι στη βαθμολογία, με συνοχή και συνάμα χημεία σε όλες τις γραμμές, κοντράρονται με τον ΠΑΟΚ ο οποίος ναι μεν είναι αήττητος, άλλα έχει προχωρήσει ήδη στις πρώτες... γκέλες της σεζόν. Προσπαθεί να βάλει εκ νέου τάξη και οργάνωση ο Λουτσέσκου στο αγωνιστικό κομμάτι. Τακτικά, περιμένουμε παιχνίδι υπομονής και από τις δύο πλευρές. Η ήττα για τον ΠΑΟΚ θα αποτελέσει πολύ πλήγμα, συνεπώς, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναμένεται να παίξει πιο παθητικά.

Ο Παναθηναϊκός με μαέστρο τον manager Γιοβάνοβιτς, έχει όλα τα φόντα να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο και σε σετ παιχνίδι να πιέσει τον αντίπαλο. Θεωρούμε πως υπάρχει ένα προβάδισμα στα δεξιά. Το 2 με κάλυψη dnb σε απόδοση διπλασιασμού (2.00), προκρίνεται ως το δυνατό σημείο της ημέρας από τη Super League, στο pamestoixima.gr

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ)

21:30 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός: 2 dnb (2.00) 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q