20/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Το σημείο της ημέρας (20/10)

Η στήλη με το δυνατό σημείο της ημέρας, καταπιάνεται με την αναμέτρηση ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (19:00), στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ελλάδος. Ανάλυση, στοιχεία και απόδοση από το pamestoixima.gr.

 

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ!

 

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα (20/10/2022) προγνωστικά στοιχήματος

 • Ρέφερι της αναμέτρησης ο Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

 • Μονή αναμέτρηση, όπου σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί παράταση, κι εφόσον χρειαστεί, η διαδικασία των πέναλτι 

 • 6/8 no goal για την ΑΕΚ

Έστω και με πέναλτι στο 93’ κατάφερε να βρει την άκρη κόντρα στον Ατρόμητο και να επικρατήσει στο προηγούμενο για τη Super League. Το σύνολο του Αλμέιδα (ΑΕΚ) παρουσιάστηκε εκ νέου επιθετικό και με καλό βαθμό στην παραγωγή ευκαιριών, όμως έπεσε πάνω στον Γιαννιώτη. Βρήκε λύση στο φινάλε. Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Ιωνικό την προσεχή Κυριακή για το πρωτάθλημα (εκτός).

Η ομάδα του Στάικου θα μείνει για τέσσερις ημέρες στην Αθήνα, για τις υποχρεώσεις. Σήμερα (20/10), τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΣ θα παραταχθούν με μερικό rotation. Κάνουμε λόγο για νοκ-άουτ ματς, προφανώς η ποιότητα των γηπεδούχων είναι πιο πιθανό να επικρατήσει στο τέλος, όμως δύσκολα θα ανοίξει σε ρυθμό το ματς. Το under 2,5 σε απόδοση αουτσάιντερ (1.93), προκρίνεται ως το δυνατό σημείο της ημέρας στο pamestoixima.gr!

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ)

19:00 ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: under 2,5 (1.93)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q 

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα