13/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Το σημείο της ημέρας (13/9)

Η στήλη με το δυνατό σημείο της ημέρας, καταπιάνεται με την αναμέτρηση Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00), στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Ανάλυση, στοιχεία, νέα, προγνωστικό (2.60). 

Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης (13/09/2022) προγνωστικά στοιχήματος 

• Ρέφερι της αναμέτρησης ο Μάικλ Όλιβερ (Αγγλία)

• 2-1-3 η μεταξύ τους παράδοση 

• Σε 8 παιχνίδια, η Λεβερκούζεν έχει απολογισμό 1-1-6. τη φετινή σεζόν 

Εκ διαμέτρου αντίθετες οι πορείες τους. Η μία (Λεβερκούζεν) δεν μπορεί με τίποτα να βρει πατήματα. Ηττήθηκε στη Μπριζ (1-0, εκτός) από την Κλαμπ, ξεκινώντας με το αριστερό στον όμιλο, ενώ στο προηγούμενο για τη Bundesliga δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να επικρατήσει, μένοντας στο 2-2 (εκτός) με την Χέρτα Βερολίνου. Δεν μπορεί να επιβληθεί απέναντι σε πιο αδύναμους αντιπάλους και δεν βρίσκει αμυντική συνοχή με τίποτα. Υπ' ατμών ο τεχνικός Σεοάνε. Σε περίπτωση ήττας στο σημερινό (13/9), πολύ πιθανό να αποχωρήσει.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Η Ατλέτικο έχει το κλασικό DNA, με φουλ άμυνα και γρήγορο άνοιγμα στο ανοικτό γήπεδο. Θεωρούμε πως θα καταφέρει να μπει στην περιοχή και να πλήξει τα καρέ των γηπεδούχων. Το διπλό, για τα δεδομένα της αναμέτρησης, είναι ψηλά (2.60), συνεπώς προκρίνεται ως το «δυνατό σημείο της ημέρας». 

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ) 

22:00 Λεβερκούζεν - Ατλέτικο Μαδρίτης: 2 (2.60)

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q