21/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Το know how του ΠΑΟΚ

Καλημέρα σε όλους. Επιστροφή στη στήλη μας, σήμερα θα ασχοληθούμε τον μεγάλο τελικό κυπέλλου στην χώρα μας. Πάμε να δούμε αναλυτικά το σημείο μας...

 Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ σήμερα θα «κονταροχτυπηθούν» στις 20:00 στο ουδέτερο ΟΑΚΑ με στόχο το πολυπόθητο τρόπαιο. Η κάθε ομάδα θα έχει από περίπου 22.000 φίλαθλους στο πλευρό της. Ξεκινάμε λοιπόν με τους τυπικά γηπεδούχους. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να επαναλάβει ότι έκανε και το 2014 όπου νίκησε στον τελικό τον σημερινό αντίπαλο με 4-1. Ωστόσο, έχει να διαχειριστεί κάποιες ιδιαιτερότητες που έχει στην θέση του φορ. Ο Μακέντα αποβλήθηκε στο προηγούμενο ματς και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή, ο Ιωαννίδης προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο Καρλίτος δεν  θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη που ήταν στην αρχή της αγωνιστικής σεζόν.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Όσο για τον ΠΑΟΚ, θα λέγαμε πως έχει το know how σε ότι αφορά αυτή τη διοργάνωση. Κατέκτησε την κούπα τις τέσσερις τελευταίες φορές που βρέθηκε σε τελικό ενώ ο Λουτσέσκου είναι ένας προπονητής έμπειρος με πολλές παραστάσεις, που ξέρει να διαβάζει άψογα τον αντίπαλο. Μάλιστα, ο «δικέφαλος» προέρχεται από τρίποντο στο πρωτάθλημα με 2-0, κόντρα στην «αρμάδα» του Γιοβάνοβιτς, που σίγουρα του έδωσε ένα ψυχολογικό boost ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Όλη η αγωνιστική δράση μόνο στο bet-planet.gr!

Απόψε περιμένω από τον ΠΑΟΚ να προσπαθεί να δημιουργήσει ευκαιρίες με στόχο να κλείσει τον αντίπαλο στα καρέ του. Ο Ρουμάνος τεχνικός θα χρησιμοποίησει το σύνηθες 4-2-3-1 με τους Βιερίνια και Λύρατζη να βοηθούν με τα ανεβάσματα τους, τον Κούρτιτς να παίρνει όλες τις στημένες φάσεις, τους Ζίφκοβιτς και Μπίσεσβαρ να δημιουργούν παιχνίδι από τα πλάγια και τον Άκπομ σε έναν πιο ελεύθερο ρόλο, έτοιμος να τρέξει και να εκμεταλλευτεί κάθε κενό που θα παρουσιαστεί. Από πλευράς ομάδας Γιοβάνοβιτς, ο Κότσιρας δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ ο Βέλεθ υστερεί στο κομμάτι της ταχύτητας. Τον πρώτο λόγο έχει το διπλό 2.83.

Η επιλογή μου:

20:00 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: 2 (2.83) / 7 units - Stoiximan