19/03/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Το χρειάζεται περισσότερο

Καλημέρα σε όλους. Γεμάτο από επιλογές το σημερινό κουπόνι, θα επικεντρωθούμε σε τρία σημεία από Ιταλία και Ισπανία. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις επιλογές μας...

Ξεκίνημα με την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Νάπολι - Ουντινέζε στις 16:00. Η Νάπολι σκοράρει γκολ με μεγάλη ευκολία δίχως παράλληλα να έχει καλύψει τα αμυντικά κενά που την προβληματίζουν όλη την σεζόν. Έχει δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα στα εφτά τελευταία παιχνίδια, ακόμα και απέναντι σε αντιπάλους χαμηλής δυναμικότητας. Από την άλλη πλευρά, η Ουντινέζε έχει την ποιότητα για να απειλήσει τους γηπεδούχους και να δημιουργήσει προβλήματα. Αμφότερες έχουν κίνητρο. Οι μεν για να μην χάσουν την επαφή τους με την κορυφή, οι δε για να «κλειδώσουν» την παραμονή τους στην κατηγορία. Περιμένω να δω ένα ανοιχτό ματς με φάσεις από εκατέρωθεν. Ο Σπαλέτι θα παίξει φουλ επιθετικά δίνοντας βαρύτητα στα πλάγια με τους Ινσίνιε-Πολιτάνο, έχοντας στην κορυφή σε ρόλο false 9 τον Οσιμέν. Το δίδυμο Κουλιμπαλί-Ραχμάνι δεν πείθει, Μπέτο και Ντελοφέου θα πάρουν αρκετές προσπάθειες είτε μέσα στο κουτί είτε με σουτ εκτός περιοχής. Τον πρώτο λόγο έχει το GG σε απόδοση 1.95.

Συνέχεια με το Οσασούνα - Λεβάντε στις 19:30. Παρότι η Οσασούνα πραγματοποίησε ένα δυναμικό ξεκίνημα στην αρχή της σεζόν δεν έχει καταφέρει να βρει την σταθερότητα για να συνεχίσει να πραγματοποιεί καλές εμφανίσεις. Μετράει μόλις μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια έχοντας σκοράρει μάλιστα μόλις ένα γκολ. Από την άλλη πλευρά, η Λεβάντε κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να βρίσκεται και του χρόνου στην LaLiga. Μόλις μία ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια, παίζει ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο απειλώντας τον αντίπαλο μέσω αντεπιθέσεων και στατικών φάσεων. Παρά τις απουσίες των Μελέρο, Ντε Φρούτος και Καμπάνα, οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν για να μην φύγουν με άδεια χέρια. Ο αντίπαλος προβληματίζει, εμφανίζει κενά ενώ δεν έχει κανένα ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Επιλογή θα αποτελέσει το Χ2 σε απόδοση 1.93.

Τέλος, θα ασχοληθούμε με τον αγώνα της Ράγιο Βαγιεκάνο κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης (22:00). Άρεσε στο τελευταίο ματς η Ράγιο Βαγιεκάνο που έπαιξε καθηλωτικό ποδόσφαιρο απέναντι στην Σεβίλλη, παίρνοντας όμως μόνο τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1). Όσο για την Ατλέτικο, έπαιξε μυαλωμένα παίρνοντας νίκη-πρόκριση στην έδρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με 1-0 για τον θεσμό του Champions League. Στα του σημερινού ματς περιμένω από τους γηπεδούχους να παίξουν στο ανοιχτό γήπεδο με μοναδικό στόχο να εκμεταλλευτούν την κούραση που θα «κουβαλάει» ο αντίπαλος. Ο Σιμεόνε θα παίξει επίσης επιθετικά έτσι ώστε να πάρει το τρίποντο και να παραμείνει εντός τετράδας. Αναμένω Run n Gun παιχνίδι και από τους δύο προπονητές που έχουν επιθετική ποιότητα αλλά και πολλά αμυντικά κενά τα οποία δεν έχουν καταφέρει να λύσουν μέχρι στιγμής στη σεζόν. Value ο διπλασιασμός στο GG, θα επιλεχθεί.

Οι επιλογές μου:

16:00 Νάπολι - Ουντινέζε: GG (2.00) / Stoiximan - 10 units
19:30 Οσασούνα - Λεβάντε: X2 (1.93) / Stoiximan - 10 units
22:00 Ράγιο Βαγιεκάνο - Ατλέτικο Μαδρίτης: GG (2.00) / Stoiximan - 10 units