19/04/2022 Blog Γράφει ο Jim Kiromitis

Το highlight (5/5), η προεπισκόπηση και... τώρα αρχίζει το καλό!

Προεπισκόπηση, highlight και φύγαμε για ένα πολύ δυνατό στοιχηματικό φινάλε! 

Πριν συνεχίσεις, σε αυτή τη σελίδα, βρίσκεις τα πάντα για τους premium tipsters (link), τις κάβες τους και τη ροή σημείων!

------------------------------------------------------------------------------------------------

• Οι ρυθμοί και η στοιχηματική δράση ανεβαίνουν τους μήνες Απρίλιο - Μάιο και δεν θα μπορούσε να εξελιχθεί καλύτερα η χθεσινή (18/4) ημέρα για premium κομμάτι του bet-planet.gr, όπου ο @KaraKaragkounis σημείωσε το απόλυτο (5/5) στα καθιερωμένα Χ σε σύστημα 3/4/5. Το διάβασμα, η μελέτη και η σωστή προσέγγιση, έφεραν τα επιθυμητά αποτελέσματα, λίγο πριν το καθεστώς... των late goals κινήτρων με πιο δυνατό stake, ως είθισται. 

Highlight (18/4) στο twitter, έπειτα από ποστάρισμα του Kara! 

• Παράλληλα, η regular season στην Euroleague έλαβε τέλος, με τον @Zavoliarisbet να ξεκινά το στοιχηματικό σαφάρι στις αναμετρήσεις των play-offs, εκεί όπου έχουμε και ελληνική παρουσία, με τον Ολυμπιακό του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει το πλεονέκτημα έδρας απέναντι στην πρωτάρα Μονακό (όλα τα σημεία στο private telegram channel του, σε συνδρομητική κατάσταση). Μέχρι στιγμής, ο Ζ... τρέχει με 691 μονάδες κέρδους στα σημεία που αφορούν το ευρωπαϊκό μπάσκετ και βάζει πλώρη για μια δυναμική ρελάνς στην αγαπημένη του Euroleague (εδώ και η free ανάλυση στο σημερινό Μπαρτσελόνα - Εφές με δύο ειδικά στοιχήματα) 

• Στο NBA, ο Robbery συνεχίζει ακάθεκτος με κέρδος +636 μονάδες και πλέον τα πράγματα σοβαρεύουν στη διαδικασία των play-offs. Καθημερινά μονά (και όχι μόνο) bets επίσης στο κανάλι του στο telegram, σε συνδρομητική κατάσταση. 

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Πέραν του συνδρομητικού περιεχομένου, καθημερινά, παίζει δυνατά και το free telegram channel, εκεί όπου ο Baggio10 κρατά τα ηνία του live στοιχηματισμού με σημαντικό κέρδος (+365 units) στη μέχρι στιγμής παρουσία του στη σεζόν. Late goals, special bets, pregame συστήματα, στο παλμαρέ του! 

Παρέα με την κρίσιμη καμπή της ποδοσφαιρικής σεζόν, ξεκινά και η clay season στο τένις, όπου ο Θάνος Καλόγηρος με καθημερινά free picks και πλήρη ανάλυση όλων των δεδομένων θα μας κρατά συντροφιά στο ανοικτό περιεχόμενο του bet-planet.gr με εξιδεικευμένες αναλύσεις. Εδώ, μπορείτε να βρείτε τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος τένις, στο τουρνουά της Βαρκελώνης, και βάζει ταυτόχρονα τα δυνατά του, μετά το Roland Garros να έχει κλείσει με κέρδος. 

Νέα σεζόν, νέο ξεκίνημα και για την Formula 1, όπου ο εξειδικευμένος συνεργάτης μας, Jim Kiromitis σε κάθε Grand-Prix αναλύει τα δεδομένα και ποντάρει στις πιο hot επιλογές που κρύβουν το value! Ειδικά, βασικά, ροή, σχολιασμός και τα πάντα γύρω από το στοίχημα στον μηχανοκίνητο αθλητισμό! Το επικείμενο σαββατοκύριακο, θα έχετε τη δυνατότητα να τον παρακολουθήσετε στο youtube channel μας, και φυσικά στο site με τη ροή των αναλύσεων

Τέλος, όπως σας έχει συνηθίσει, ο blogger μας, Δραγούμης Παπάζογλου καθημερινά ποντάρει στο live και στο pregame κομμάτι με ποδοσφαιρικές αναλύσεις για όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Για τη ροή σημείων στη συνεργασία μας, εδώ είναι το free telegram του! 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Καθημερινά, αναλύσεις και προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα με άρτιους και καταρισμένους συνεργάτες, ο καθένας στο πρωτάθλημά του και στις αρμοδιότητές του! 

Μπαίνουμε στο τελευταίο κομμάτι της στοιχηματικής σεζόν και ανεβάζουμε ρυθμούς στο bet-planet.gr καθώς, τώρα αρχίζει το καλό! 

------------------------------------------------------------------------------------------------

ΜΠΕΣ ΣΤΙΣ ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ ΤΩΝ PREMIUM TIPSTERS ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΞΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ! 

------------------------------------------------------------------------------------------------

Το free telegram channel του bet-planet.gr, ΕΔΩ!!