16/05/2022 Blog Γράφει ο The Answer

Ο «Ζ» τρέχει με... 700 units κέρδος και είναι έτοιμος για Βελιγράδι!

Μόλις τρεις μέρες μακριά βρισκόμαστε από το Final Four της EuroLeague που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 έως και τις 21 Μαΐου στο Βελιγράδι. Φέτος έχουμε και Ελληνική παρουσία καθώς εκτός από τις Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Αναντολού Εφές, συμμετέχει και ο Ολυμπιακός που επιστρέφει μετά από πέντε χρόνια στο top επίπεδο, πραγματοποιώντας φοβερό game 5 κόντρα στη Μονακό! 

Τα φαβορί και τα αουτσάιντερ

Τα δύο ζευγάρια των ημιτελικών είναι το Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μαδρίτης και το Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές. Φυσικά, στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις υπάρχουν φαβορί αλλά και αουτσάιντερ. Στο πρώτο ματς που είναι ένας παραδοσιακός Ισπανικός «Εμφύλιος», φαβορί η Stoiximan δίνει την Μπαρτσελόνα με την νίκη της να δίνεται σε απόδοση 1.55 και τη νίκη της Ρεάλ σε απόδοση 2.52. Το χάντικαπ στους πόντους κυμαίνεται στο +- 3.5 σε απόδοση 1.90. Σε ότι αφορά το line των πόντων, σε απόδοση 1.91 βρίσκουμε το Over 154.5 ενώ στους ίδιους πόντους και σε απόδοση 1.90 βρίσκουμε το Under 154.5.

Για μπασκετικές προβλέψεις από τον expert στη Euroleague, Zavoliaris bet πατήστε ΕΔΩ.

Σε ότι αφορά το Ολυμπιακός - Αναντολού Εφές, η ομάδα του Μπαρτζώκα δίνεται ελάχιστα αουτσάιντερ για να βρεθεί στον τελικό της διοργάνωσης καθώς ο άσος των τυπικά γηπεδούχων βρίσκεται σε απόδοση 2.02. Η Νίκη της Εφές είναι στο 1.82, μία αγορά οριακή που εμπεριέχει ωστόσο αξία. Σε ότι αφορά τα χάντικαπ των πόντων, το +1.5 των Πειραιωτών βρίσκεται στο 1.90 ενώ το -1.5 των Τούρκων στο 1.91. Στα των πόντων, το Over 156.5 κοστολογείται στο 1.91 ενώ το αντίστοιχο Under στο 1.90.

Η δράση έχει ήδη ξεκινήσει στα προγνωστικά στοιχήματος Euroleague, με τον Ζ bet να αναλαμβάνει δράση στο private telegram channel του για όλα τα ενεργά μέλη και φυσικά γι' αυτούς που θέλουν να τον αγοράσουν, κι ενόψει τελικών πρωταθλημάτων σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Ευρώπης!! 

Επίλεξε τη συνδρομή σου στον Zavoliari, ο οποίος τρέχει οργανωμένα και με κέρδος 700 units και πάρε μέρος σε όλα τα μεγάλα events! 

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο!