30/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

Το δυνατό σημείο της ημέρας (30/9)

Η στήλη με το δυνατό σημείο της ημέρας (30/9), καταπιάνεται με την αναμέτρηση Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλμερία (22:00), στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga. Στοιχεία, στατιστικά, προγνωστικό και απόδοση 1.71. 

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

 

Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλμερία (30/09/2022) προγνωστικά στοιχήματος 

 

Απίστευτη η πορεία της Αθλέτικ μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας, αποδίδοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο με τον Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο της, στην επιστροφή του στη χώρα των Βάσκων. Στο προηγούμενο έδωσε ακόμη μια επιθετική παράσταση, επικρατώντας 3-2 (εντός) της Ράγιο Βαγιεκάνο. Ανταποκρίθηκε άψογα σε ένα must win παιχνίδι.

Από την άλλη πλευρά, η Αλμερία φαίνεται πως έχει κενά στο ρόστερ της. Είναι λογικό εξάλλου, καθώς συνέχισαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνιζόταν πέρσι στη Segunda Division. Ήττα 1-0 (εκτός) από τη Μαγιόρκα στο προηγούμενο, δίχως να καταφέρει να απειλήσει ιδιαίτερα. Υπάρχει η αίσθηση πως η Μπιλμπάο διαθέτει όλα τα φόντα να διευρύνει το θετικό της σερί και να αναρριχηθεί ακόμα περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα. Ο άσος με -1,5 asian handicap σε απόδοση 2.05, προκρίνεται ως το «δυνατό σημείο της ημέρας» στο pamestoixima.gr! 

(Η ΠΡΟΤΑΣΗ)

22:00 Αθλέτικ Μπιλμπάο - Αλμερία: 1 -1,5 asian handicap (2.05) 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q