23/06/2023 Previews Γράφει ο Jim Kiromitis

Το bet-planet.gr καλωσορίζει τον Σάκη Μήλιο στο community!

Το betting community μεγαλώνει! Το bet-planet.gr καλωσορίζει τον Σάκη Μήλιο στην κοινότητα των tipsters, εκεί όπου θα μοιράζει δημόσια το παιχνίδι του, μέσω του προσωπικού του telegram channel.

Μπες στο νεόδμητο TELEGRAM CHANNEL του Σάκη Μήλιου!

Η προσπάθεια ανάπτυξης και πλουραλισμού στο συγκεκριμένο πεδίο, αρχίζει και φέρνει τα πρώτα αποτελέσματα, πάντοτε με βασικό γνώμονα την αξιοπιστία, τη σωστή και ορθολογική καταγραφή των σημείων και το καλύτερο δυνατό περιεχόμενο προς τον χρήστη/επισκέπτη και συνδρομητή μας.

Ο Σάκης Μήλιος ασχολείται με το στοίχημα από τότε που πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, με επίσημο τρόπο. Διαθέτει μεγάλη εμπειρία πάνω στο παιχνίδι, με εξειδίκευση στα ποδοσφαιρικά bets. Αγαπημένες του αγοράς, τα συνδυαστικά και τα bet builders. Μέσα από την δημόσια κάβα του στο bet-planet.gr, θα γνωρίσετε καλύτερα τις επιλογές του και τον τρόπο με τον οποίο ελίσσεται στο στοιχηματικό πεδίο.

ΔΕΣ ΟΛΟ ΤΟ MARKETPLACE ΕΔΩ!

Παρακάτω, παραθέτουμε το μήνυμα του Σάκη Μήλιου προς τους χρήστες της πλατφόρμας

”Είμαι πολύ χαρούμενος που κάνω join στον οργανισμό του betplanetgr. Γνώριζα από το 2019 τη δουλειά τους στο χώρο και έμεινα έκπληκτος με τον τρόπο προσέγγισής τους και με τα betting tools που μου παρέχουν.

Από αύριο (23/6), όλα μου τα σημεία θα βρίσκονται δημόσια στην κάβα μου, τόσο οι pregame, όσο και οι live επιλογές. Θέλω να πιστεύω πως θα τους δικαιώσω με την απόδοσή μου και την πορεία μου σε αυτόν τον χώρο που τόσο αγαπώ.

Επιπλέον, να είστε σίγουροι πως οποιαδήποτε επιλογή λαμβάνετε από πλευράς μου, θα έχει μελέτη και ενδελεχή ανάλυση πίσω της”

Σάκης Μήλιος

Όλη η ροή και τα σημεία του Σάκη Μήλιου θα βρίσκονται στο free telegram channel του αλλά και στο twitter όπου αναρτά τις επιλογές του, και θα υπάρχει σε κάθε pregame & live, επίσημη καταγραφή στην κάβα του.

Μπες στο νεόδμητο TELEGRAM CHANNEL του Σάκη Μήλιου!

Ακολούθησε τον Σάκη Μήλιο στο TWITTER για όλα τα bets και τις ενημερώσεις!

Εμείς από την πλευρά μας, του ευχόμαστε καλή αρχή και πάντα πράσινος!

ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ TIPSTER PROFILE ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΒΑ ΤΟΥ!

Welcome on board, Sakis!