10/05/2022 Blog Γράφει ο Δραγούμης Παπάζογλου

Της κάνει τη ζωή δύσκολη

Καλημέρα σε όλους. Δύο απόλυτα στις τελευταίες τρεις στήλες μετράμε και σήμερα έχουμε έναν στόχο, να κάνουμε εκ νέου το 2/2. Επομένως, δύο σημεία ξεχώρισα από το κουπόνι, πάμε να τα δούμε αναλυτικά...

Ξεκίνημα από την πρώτη -χρονικά- αναμέτρηση, το Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο στις 21:00. Όλο και καλύτερη το τελευταίο διάστημα η Γρανάδα, στην τελευταία -χρονικά- αναμέτρηση κατάφερε να «ισοπεδώσει» με 6-2 την Μαγιόρκα παίζοντας φανταστικό ποδόσφαιρο, ειδικότερα στο δεύτερο μέρος όπου και σκόραρε συνολικά πέντε γκολ. Η καλύτερη πορεία της ομάδας συμπίπτει με την πρόσληψη του Καράνκα. Ο Ισπανός προπονητής έχει καταφέρει να φέρει έναν διαφορετικό «αέρα» στην ομάδα, πιο ελπιδοφόρο.

Όσο για την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έμεινε αήττητη για τρίτο σερί ματς, αυτή τη φορά απέναντι στην Βαλένθια με 0-0. Η «αρμάδα» του Μαρθελίνο πήρε την μπάλα στην κατοχή της, προσπάθησε και δημιούργησε φάσεις δίχως ωστόσο να βρει το πολυπόθητο γκολ.

Στην σημερινή αναμέτρηση, οι δύο ομάδες έχουν ισχυρό βαθμολογικό κίνητρο. Από την μία πλευρά, οι γηπεδούχοι θα επιδιώξουν να πάρουν τρίποντο έτσι ώστε να αρχίσουν σιγά σιγά να ξεμπερδεύουν με την υπόθεση σωτηρία. Βρίσκονται στο +2 από τη ζώνη του υποβιβασμού, παίζουν κάθε αγωνιστική επιθετικά δίχως να βγάζουν «κόμπλεξ» απέναντι σε ποιοτικότερα σύνολα. Ο Σουάρεζ στην κορυφή μοιάζει ανανεωμένος ενώ χρήσιμες βοήθειες προσφέρουν από τα άκρα οι Πουέρτας και Ματσίς. Όσο για τους φιλοξενούμενους, με τρίποντο μπορούν να βρεθούν μέσα στις ευρωπαϊκές θέσεις. Παίζουν απελευθερωμένα, δίχως πάντοτε να δίνουν την απαραίτητη προσοχή στην άμυνα, έχοντας πολλές και ποιοτικές επιλογές στην επίθεση. Τον πρώτο λόγο από το ματς έχει το GG σε απόδοση 1.80.

Κάντε subscribe στο youtube channel του bet-planet.gr, καθώς πέρα από τα video που έχουν ήδη αναρτηθεί, θα ακολουθήσουν μήνες με γεμάτο και διαδοχικό περιεχόμενο! 

Συνέχεια με το Άστον Βίλα - Λίβερπουλ, μία ώρα αργότερα. Αν και αδιάφορη, η Άστον Βίλα τα τελευταία δύο ματς παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο που έπαιξε όλη τη σεζόν. Γουότκινς και Ινγκς μοιάζουν απελευθερωμένοι δίνοντας λύσεις στην επίθεση, παίζοντας έτσι όπως πίστευαν πως θα παίζουν οι οπαδοί των γηπεδούχων όλη τη χρονιά.

Η Λίβερπουλ από την άλλη, ήρθε ισόπαλη με 1-1, κόντρα στην Τότεναμ και πλέον βρίσκεται στο -3 από την κορυφή. Σήμερα, το τρίποντο θεωρείται επιτακτικό για τους φιλοξενούμενους. Θα μπουν δυνατά από το πρώτο λεπτό, Ντίαζ-Μανέ-Σαλάχ αναμένεται να βρίσκονται στην επίθεση έτοιμη να εκμεταλλευτούν τα αμυντικά κενά των γηπεδούχων.

Ο Τζέραρντ θα «παλέψει» επίσης για το τρίποντο με την ομάδα του να βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ο Μπουεντία προσφέρει σημαντικές βοήθειες σε ρόλο δεκαριού ενώ καταλυτικό ρόλο παίζει και ο Κουτίνιο ως ένας πιο all around μέσος που προξενεί προβλήματα από μακρινές αποστάσεις. Και εδώ σημείο θα αποτελέσει το GG σε απόδοση 1.80.

 

Οι επιλογές μου:

21:00 Γρανάδα - Αθλέτικ Μπιλμπάο: GG (1.80) / Stoiximan - 10 units
22:00 Άστον Βίλα - Λίβερπουλ: GG (1.80) / Stoiximan - 10 units