26/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Value αποδόσεις στο EuroCup! (26/10)

Η μπασκετική δράση συνεχίζεται με αμείωτο ενδιαφέρον και μπορεί στο πρόγραμμα της Τετάρτης (26/10) να μην υπάρχει αναμέτρηση ελληνικής ομάδας, ωστόσο στοιχηματικά εντοπίσαμε σημαντικές ευκαιρίες για ποντάρισμα, σε value μάλιστα αποδόσεις! Πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

ΣΟΥΠΕΡ ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΕΣ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ

Η Προμετέι υποδέχεται τη Μπούρσασπορ και υπάρχουν δύο καλές επιλογές για ποντάρισμα. Η πρώτη αφορά τα τρίποντα του DJ Κένεντι, ο οποίος είναι άστοχος στο ξεκίνημα της σεζόν, ωστόσο το γεγονός ότι συνεχίζει να δοκιμάζει το χέρι του, μας αρκεί για να στηρίξουμε το 2.50 που εντοπίσαμε ως απόδοση.

Αντίθετα με τον Κένεντι, ο Λίποβι προσφέρει σταθερά αυτά που μπορεί και ναι μεν δεν είναι το πρώτο "βιολί" επιθετικά της Προμετέι, ωστόσο μένει αρκετή ώρα στο παρκέ επειδή κάνει πολλές δουλειές και παράλληλα προσφέρει και στο σκοράρισμα. Δεν θα είναι προφανώς ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, αλλά το 5,5 είναι ένα όριο πολύ εφικτό για να το ξεπεράσει, επομένως αξίζει να πάμε στο over που πληρώνει 2.10.

Επόμενη στάση στην αναμέτρηση της Τουρκ Τέλεκομ με τη Χάποελ Τελ Αβίβ. Θα κάνουμε ένα σχεδόν ίδιο ποντάρισμα με αυτό του DJ Κένεντι, αυτή τη φορά για τον Τζέριαν Γκραντ. Ο άλλοτε γκαρντ του Προμηθέα Πατρών έχει ρόλο ηγέτη στους γηπεδούχους, σουτάρει αρκετά, ωστόσο είναι άστοχος για την ώρα. Το γεγονός, όμως, ότι αναμένεται γι' ακόμα ένα ματς να πάρει προσπάθειες, μας αρκεί για να στηρίξουμε το over 1,5 στα προσωπικά του τρίποντα στο 2.10.

Τέλος, value απόδοση είναι το over 7,5 πόντοι του Κονατέ. Ο άλλοτε σέντερ του ΠΑΟΚ έχει σημαντικό ρόλο στο ροτέισον της Μπρέσια, όσο βρίσκεται στο παρκέ θα πάρει μπάλες, επομένως το σενάριο του να βρει τον στόχο τουλάχιστον 4 φορές δεν είναι τόσο μακρινό όσο δείχνει το 2.15 που βρήκαμε ως απόδοση.

Τουρκ Τέλεκομ - Χάποελ: Γκραντ over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.10)
Ουλμ - Μπρέσια: Κονατέ over 7,5 πόντοι (2.15)
Προμετέι - Μπούρσασπορ: DJ Κένεντι over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.50)
Προμετέι - Μπούρσασπορ: Λίποβι over 5,5 πόντοι (2.10)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q