06/10/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Τζάμπολ με δυνατές αποδόσεις (06/10)

Προγνωστικά μπάσκετ σήμερα. Το βράδυ της Πέμπτης (06/10) αρχίζει το νέο ταξίδι των κορυφαίων μπασκετικών ομάδων στη EuroLeague. Εμείς θα είμαστε εδώ σε όλη τη διάρκεια της σεζόν και μετά από ένα σχετικά καλό Eurobasket, θέλουμε να συνεχίσουμε με κέρδος και στη EuroLeague. Δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, θα τα λέμε και κάθε εβδομάδα, επομένως πάμε να δούμε τις επιλογές μας.

Σούπερ ΔΙΠΛΗ προσφορά*, δωρεάν χωρίς κατάθεση!

Έχουμε ήδη αναλύσει ξεχωριστά την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο value επιλογές εντοπίσαμε και στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Βασική μας επιλογή το 13+ πόντοι του Βάνια Μαρίνκοβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ θα έχει βασικό ρόλο φέτος στο ροτέισον της Μπασκόνια, έχει επιθετικά μπόλικο ταλέντο, επομένως αφού τον πιστεύει η ομάδα του, γιατί να μην το κάνουμε και εμείς; Θεωρούμε πως το line του μελλοντικά μέσα στη χρονιά θα είναι μεγαλύτερο, βρίσκουμε ένα μικρό λάθος των bookmakers απόψε, συνεπώς θα πάρουμε το ρίσκο να πάμε πιο ψηλά (10,5 πόντοι το βασικό όριο) και να αγοράσουμε μια καλύτερη απόδοση, προκειμένου να δούμε αν η πρόβλεψή μας θα επιβεβαιωθεί ή όχι.

Value απόδοση και λάθος των bookmakers θεωρούμε και το 2.20 που συναντάμε στο ειδικό στοίχημα, να σκοράρει τουλάχιστον 2 τρίποντα ο Κίναν Έβανς. Ο Αμερικανός γκαρντ θα έχει ηγετικό ρόλο στο ροτέισον της Ζαλγκίρις, είναι δεδομένο πως θα δοκιμάσει αρκετές φορές το χέρι του, επομένως ποιος ο λόγος να μην βάλουμε στο παιχνίδι μας το εξαιρετικό 2.20;

Αυτά για σήμερα, επιστροφή αύριο με περισσότερα...

Βαλένθια - Μπασκόνια: Μαρίνκοβιτς 13+ πόντοι (2.57)
Μακάμπι - Ζαλγκίρις: Έβανς over 1,5 εύστοχα τρίποντα (2.20)

The Answer

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ BET-PLANET!

Twitter: https://twitter.com/betplanetgr 

Instagram: https://www.instagram.com/betplanetgr/ 

Facebook: https://www.facebook.com/betplanetgr 

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCOBsZf_biqweSvTttcgvP2Q