04/09/2022 Blog Γράφει ο Vas Bam

The Answer: Ρίσκο με Πόποβιτς και Πρέπελιτς (04/09)

Στο μπασκετικό πρόγραμμα της Κυριακής (04/09) ξεχωρίζουν οι αναμετρήσεις του Eurobasket 2022 και ο The Answer είναι έτοιμος για νέα ταμεία στο Bet-Planet.

Σούπερ προσφορά* εντελώς ΔΩΡΕΑΝ χωρίς κατάθεση!

Ξεκινάμε νωρίς (14:30) με το παιχνίδι της Βουλγαρίας απέναντι στο Μαυροβούνιο. Κομβικής σημασίας αναμέτρηση, είναι λογικό παίκτες όπως ο Βεζένκοφ, ο Μποστ, ο Πέρι και ο Ντούμπλιεβιτς να πάρουν τις περισσότερες μπάλες, ωστόσο αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, γι' αυτό και έχουν εκτοξεύσει τα line τους. Υπάρχει, όμως, ο Πέταρ Πόποβιτς, ο οποίος δεν παίρνει πάνω του πολλές επιθέσεις μεν, αλλά σουτάρει, δοκιμάζει το χέρι του και φυσικά έχει το ταλέντο να βοηθήσει την ομάδα του με μερικούς πόντους. Με δεδομένο, λοιπόν, ότι θα τον δούμε στο παρκέ 25+ λεπτά, καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως το over 7,5 στους προσωπικούς του πόντους στο 2.25 αξίζει να αγοράσουμε.

Σε μια πολύ καλή απόδοση θα ρισκάρουμε και στο παιχνίδι της Σλοβενίας με τη Βοσνία. Ναι, άπαντες ξέρουμε πως οι Λούκα Ντόντσιτς και Γκόραν Ντράγκιτς θα πάρουν πάνω τους τις περισσότερες επιθέσεις, ωστόσο και ο Κλέμεν Πρέπελιτς παίρνει μπάλες, ενώ αναμένεται να μοιραστεί και ο χρόνος συμμετοχής, καθώς κανείς δεν θέλει να εξαντλήσει τους παίκτες του στη φάση των ομίλων. Το 13+ στο 2.45 μοιάζει εξαιρετικό με βάση το ταλέντο του Πρέπελιτς, γι' αυτό μπήκε δίχως δεύτερη σκέψη στο παιχνίδι μας.

Βουλγαρία - Μαυροβούνιο: Πόποβιτς over 7,5 πόντοι (2.25)
Σλοβενία - Βοσνία: Πρέπελιτς 13+ πόντοι (2.45)

The Answer